Påsken tjugotjugo

Mina pojkar sover och jag vilar bredvid. Finns ingen bättre känsla att få mysa nära så här. Förmiddagen spenderades ute vid Nääs Fabriker. Fin plats. Synd bara att inte mina favoritbutiker Brique Design och Hugos Handel var öppna. Men vi strosade runt, kollade på vattnet och åt pannkakor på caféet. På vägen hem slocknade grabbarna och jag har nu spenderat några lugna timmar för mig själv. Funderar på livet och vad man kanske egentligen borde göra och prioritera. Vad ger mig mest i livet? Landar inte i något utan det blir mest bara ännu suddigare och oklart. Men så får det kanske vara just nu. Solen strålar och ska göra så några dagar framåt. Det känns helt underbart. Jag ska tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus och skaffa ännu mer fräknar i mitt ansikte. Jag har aldrig förr haft så mycket fräknar. Får man mer med tiden eller är det en efter-graviditets-grej? Jag la en order igår på nya ansiktsprodukter och längtar nu efter att de ska komma fram. Jag har varit för dålig på den fronten och ska nu bygga upp min hud med massa fukt och glow. Målet är en naturlig och fräsch lystrig känsla. Jag sminkar mig sällan nu för tiden och vill ha det så resten av sommaren. Ska också ta tag i ett boka en ansiktsbehandling för en riktigt genomgång samt en fotvårdsbehandling då fötterna verkligen behöver kärlek.

Tänkte dela några bilder från påsken som var väldigt annorlunda mot tidigare år men kanske den bästa på länge ändå? Tid för att ta dagarna som de kom. Vi lagade mat när vi var hungriga. Sov när vi var trötta. Liksom följde vår egen rytm istället för vardagens stressiga rutiner. Inga direkta hålltider, inga fasta planer, bara lugn och ro.

Skärtorsdagen startade jag iofs med en tid att passa inser jag nu. Jag hade tid för klipp och färg och lyxade några timmar hos Jonna i Alingsås. Tog tillfället i akt och jobbade lite samtidigt också. Blev ljusare i håret så här lagom till våren. Känns bra.

Kom hem och myste massor med kidsen. På vägen hem gjorde jag en inhandlingsrunda och köpta med en charkbricka med gotter från Unossons i Floda, en stooor påse påskgodis från Hemmakväll, storhandlade all mat inför helgen samt handlade en fin påskbukett. Redo för en påsk hemma! 💛

Vårig bukett med långa franska tulpaner.

På långfredagen gjorde vi påskiga chokladbollar.

På påskafton satte vi ut en tipspromenad för våra grannar längs med vägen där vi bor. Tänkte att alla behövde aktivera sig så här med en påsk på hemmaplan. Fick många uppskattande mail. Roligt!

Påskmiddagspreppen!

Ville ändå ha en festlig påsk trots hemmafir så vi klädde upp oss inför kvällens middag 😍

Jag var glad!

Gjorde en supergod sallad på gemsallad, blodapelsin, parmesanost och massa svartpeppar och olja. Alltså svartpeppar på blodapelsin kan vara det godaste jag ätit. Blir repris på den kan jag säga!

Ivar var görgullig!

På annandagen fick vi besök. Alla friska så klart! Vi fikade och sen gick vi tipspromenaden. Mysigt.

Det var den påsken! Är glad att jag fotat mycket så att jag kan se tillbaka på bilderna och minnas denna myshelg 💛

Gillar

Kommentarer