Och veckorna går

Detta inlägg har legat som ett utkast i en vecka. Jag har tänkt att jag ska få tid till att skriva klart det men vart sjutton tar tiden vägen egentligen? Och så har kanske någon slags uppgivenhet och tröstlöshet greppat tag i min energi och kvävt den på grund av rådande situation i världen. Det som händer är svårt att greppa och förstå. Jag har så mycket känslor men kan knappt sätta ord på dem.

Efter några tuffa veckor med alla tankar, känslor och konsekvenser av det som sker, slutade jag ändå förra veckan på det mest fantastiska vis. Jag var på keramikkurs med mina svägerskor. ❣️ Att få vara kreativ med leran och till hundra procent fokusera på formandet av den där degklumpen var precis den omfamnande kram jag behövde. Och sedan dess vill jag mest bara skapa hela tiden. Det tröstar att få jobba med händerna och att få hänge sig till något med hela sitt fokus.

Jag är så glad i denna lille kille. Han är alltid alltid glad. Tröstar också i denna knasiga tid.

Den här fina killen gör också livet enkelt. Klok som en bok och så himla rolig att hänga med. Här påskpysslar vi för fulla muggar. Håller Nils fortsatt hemma från förskolan just nu.

Går till ”skolan” är den nyaste leken. 🧡

Jag fortsätter ju att jobba på hemifrån. Det är inte ett lätt pussel att lägga och jag vill verkligen så mycket mer än vad jag hinner med. Frustration.

En bestämd liten herre som frukostsällskap.

När fredagen kom var vi värda något gott att dricka. Vi öppnade faktiskt champagnen jag fick på all hjärtans dag. Så himla värt!

På söndagen var vi ute på en promenad i skogen. Älskar skogen och måste nyttja den mer. Vi har ju den precis utanför dörren.

Att få krypa ner bredvid den här skatten är det bästa jag vet just nu. Ska alldeles strax gå och mysa ner mig. Sitter för tillfället och gäspar till Bachelor. Annars har vi sett Husdrömmar i Sicilien här ikväll. Blev SÅ inspirerad.

Hej Ivar! 💙

Storebrors lek börjar bli riktigt intressant. Åh vad jag ser fram emot när de kommer leka tillsammans! Min vän Sara säger att det är bästa lifehacket att skaffa syskon. Kan verkligen tänka mig in i detta.

Min nya craving är croissanter (från frysen!) och Gridellis pistagekräm. Wow! 🥐


Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
så gosiga dem är! 😍 det är verkligen ett lifehack att skaffa syskon till sina barn, dem håller verkligen varandra sysselsatta!
nouw.com/jonnasofieh
Ida
,
Men gulle Ivar!!!