Nytt jobb, polkaamaryllis och julprepp

Fredag igen och det har hänt så mycket bra saker denna vecka. Först ut är att jag faktiskt har skrivit kontrakt på ett jobb. Känns väldigt kul! Jag börjar halvtid i april och det blir en perfekt upptrappning/nedtrappning på föräldraledigheten fram till augusti då planen är att skola in Nils. Det blir kanon att Johan och Nils får lite pappa/son-tid också i vår. Nu ska jag verkligen njuta av den sista tiden som föräldraledig och maxa den rejält.

I veckan har vi också haft roliga besök här hemma, jag har löst de sista julklapparna och det sista fixet inför jul. Nu ska jag bara komplettera med ytterligare lite julgodisbak då det gått åt en del här (😅) och slå in de sista klapparna. Sen får vi se om vi får tid för lite julstäd också. Är ändå skönt att komma hem till ett städat hem. Vi åker ju mot Falköping och firar jul söndag-onsdag. Det ska bli otroligt mysigt med jul i år tycker jag. Ser fram emot all god mat, att få träffa alla och att se Nils möta tomten för första gången ❤️.

Funderar på att packa ihop oss och åka ner till city för en fika senare i eftermiddag. Eller så blir det en promenad. Vi behöver iaf komma ut en sväng, har varit för mycket innetid denna vecka.

I tisdags var Elin med sin Tage och Lisa med sin Axel här på lunch och häng. Jag och Lisa körde också lite julbak på eftermiddagen. Toppendag verkligen!

Jag bjöd på en grönkålssallad med st agur osten, apelsin, äpple, päron och granatäppelkärnor.

Jag fick testa på livet som trillingmorsa en stund. 😅🥰

Frukstund!

Jag bakade mintkyssar.

Fick fina röda tulpaner av Elin och stoppade de i samma vad som de otroligt vackra polkaamaryllisarna jag köpte på Ica. Galet många knoppar på dessa! Blev en jättefin julig bukett.

Har planerat upp Nils juloutfits. Dags att packa alla våra väskor nu!
Det är ju bara så gulligt med små minikläder.
Klapparna ligger redo. Några rim ska till och några fler klappar ska slås in.
Igår var Caroline med sin Tyra och Fine med sin Ruben här och hängde. Jag bjöd på tomtegröt till lunch och en julgodisbuffé till eftermiddagskaffet. Älskar alla smaker som julen innebär.

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Så roligt att du fick jobbet! Stort grattis! Och vilken bra upptrappning, perfekt ju 👌🏼 Kul att träffas hos Cilla senast😀
Vardagligheter
Vardagligheter,
Tusen tack! Känns kanon nu när allt har landat 👍 Väldigt fint att ses! 💗
nouw.com/vardagligheter