min sommarstil

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller annonslänkar

Alltså instagram är nog största inspirationskanalen för mig just nu, eller ja att sitta på ett café i en stad modell större och spana på folk bakom mörka solglasögon är ju even better men det gör en ju inte daglidags tyvärr. På insta finns ju massa snygga, coola och starka brudar att inspireras av. Jag har sparat flera bilder under "sommarstil" det senaste, för att liksom själv få ordning på någon egen slags sommarstil. Tycker att jag spretar och inte riktigt får till det just nu. Men med dessa donnor som ledstjärnor ska det nog kanske gå att ordna upp. Spaltar bilder och länkar konton till tjejerna och hoppas alla tycker det är ok att lyftas och outas här.

Optimala sommarlooken. Vit sval klännning, stora svarta glador och en stråväska. Extrafint med svarta klackar till här tycker jag. Bild från denna tjej mandalindstroms

Snygg sommarklänning i smickrande modell. Svarta solglasögonen och det uppsatta håret känns somrigt och snyggt. Inspo och bild från motesilje som alltid har snygga outfits.

Hos theamadacannon hittar jag alltid massa snygg stil och inspiration. Snyggt med klackarna och de luftiga prickiga byxorna till en stickad tröja modell större. Letat i flera månader efter sådana här byxor, någon som vet vart jag kan finna?

Så snyggt med kjolen och oversizead vit krispig skjorta som hanna.ahlin sportar. Alltid så fin och alltså drömhåret!

emmamelins bär den perfekta sommarstilen enligt mig, krispigt vitt och svalt med volangdetalj och stråväskan. Så läckert!

Älskar bara bruna axlar om sommaren och blått är ju också en favorit sommartid. Här i en optimal matchning med jeanskjol och stora svarta glasses. Tack claravilstrup för inspirationen! Och jösses så söt liten kille i vit skjorta också ju.

Här är några godbitar som finns att köpa just nu!

Skjortklänning - GANT / Örhängen - Gina Tricot / Skjorta med rosett - NLY Trend / Gul klänning - NLY Trend / Vit top - NLY Trend / Stråväska - Gina Tricot / Scarf - Ellos

Gillar

Kommentarer