Midsommarbalunsen

Midsommar firades på Orust i en fantastisk fin stuga med stor uteplats med utsikt mot vattnet och Slussens pensionat. Vädret var hör och häpna bra och vi satt ute hela dagen! Vi startade firandet med sill-lunch och fortsatte sedan med kaffe och tårta framåt eftermiddagen. Till kvällen blev det svenska sommartapas i olika varianter. SÅ gott!


Vi startade resan på förmiddagen väl timeat med Nils första nap. Gillar verkligen känslan av att packa bilen mot något kul. Extra fin packning denna dag!

Vi var väldigt glada över att vara framme hos alla våra vänner!
När vi hälsat på alla samt installerat oss började jag göra dagens krans. Blev väldigt nöjd med resultatet!
Matchade klänning med nagellack och glitter. Såg en bild på Pinterest precis innan vi åkte och slängde ner lacken i väskan och målade snabbt i bilen. Haha blev ändå rätt okej tycker jag.
Alla som inte roddade kids hjälpte till med lunchförberedelser. Så mysigt litet kök i stugan med fönster mot uteplatsen som blev en perfekt langningslucka.
Bosse var så sommarfin!
Efter god lunch så pysslades det med kransar, lyssnades på musik, dracks rosévin, pimplades öl och några kollade på fotboll.
Sen var det dags för tårta! Mums!
Kvällen avslutades sedan med middag, godast på tapasbordet var dessa midsommarplättar Jösses!
Lisa och Jennie fick skrattfnatt och Nils var världens bästa bebis. Inser nu när jag laddar upp bilderna att han hade tre mössbyten, haha. Så är det när en bor i Sverige och har med opålitligt sommarväder att göra!
Tack för en helt ljuvlig midsommar! Idag är vi trötta hemma och myser mest i soffan trots solsken ute. Nils är verkligen megatrött och sover typ hela tiden och Johan är lite förkyld. Jag ska strax åka iväg och handla och sedan förbereda någon god mat till ikväll. Härligt med långhelg ju!

Gillar

Kommentarer