Loppisfynd till minstingen

I lördags var det en gigantiskt barnmarknad här i Lerum. Jag har aldrig varit på den förut (kanske givet pga hade ej barn tidigare) så visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig mer än att jag har hört att den är riktigt bra. Och Halleluja vad mycket fynd vi hittade! Jag och svärmor gick (läs sprang pga tog fel på öppningstiden) ner och det var galet mycket folk på plats men wow vad man kunde fynda om man gick in för det. Vi hade med oss Nils och behövde därför gå i skift men lyckades ändå norpa åt oss en hel del. Nästa gång som är i vår ska vi förbereda oss mer och vara barnfria nu när vi vet vad det handlar om. Visar här några av fynden jag hittade.

Snygg tröja med N för Nils, perfekt ju! En tjuga. 👌

Till jul får vi en tomtenisse i huset, trettio kr för setet. Det fanns sååå mycket roliga utklädningskläder men de gick åt för snabbt och jag hade inte ro att stå där och rafsa, får bli nästa år. Drömmen är att ha en hel kista fylld med maskeradkläder till de små.

Det var inte lätt att rota i de gigantiska klädhögarna men denna skjorta och chinos lyckades jag hitta. Tänkte att det skulle bli fin outfit till Nils namnkalas vi ska ha i oktober. Tror att de ville ha en femma per plagg.

En vinteroverall var jag verkligen ute efter och hittade denna från Pop. 80 pix!

Fina böcker att läsa sen när Nils blir lite äldre. Fem kr för båda 👌

Hittade MASSA leksaker och hade kunnat köpa mycket mer. Här är några av de mest bloggvänliga leksakerna, haha. Hittade massa plastigt och färgglatt som givetvis fick följa med hem också. 5-20 kr per leksak typ. Jag var också på jakt efter en gåstol som jag hittade för 150 kr. Så bra! Ser fram emot nästa barnmarknad redan. 🙏🏼

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Härliga fynd! Kolla barnmarknaden i Floda också, varje höst och vår.
Vardagligheter
Vardagligheter,
Åh måste kolla in!!
nouw.com/vardagligheter
Thereese
Thereese,
Kul med loppis å fina fynd. 🤗 Hoppas du får en bra dag. Kram
nouw.com/thereese
Vardagligheter
Vardagligheter,
Älskar loppis! ❤️ Tack detsamma 😘
nouw.com/vardagligheter