Höstkläder till lillen

Jösses vad roligt det är med barnkläder alltså, helt klart mitt nya intresse. Det finns väldigt mycket fint ute hos kedjorna nu och jag har uppdaterat Nils höstgarderob med några godbitar.
Har varit sugen på att köpa ett par jeans men eftersom våren och sommaren varit så varm har det ingen blivit något par. Men nu till hösten blir det ju perfa! Kör annars nästan enbart leggings på lilleman pga mjukt och skönt men tänker att jeans också skyddar mer mot något kyligare höstvindar.
De två översta tröjorn är från Zara och den undre stickade är från HM. Fina mjuka höstkulörer. 🍁🍂
Stickad halsduk att bara trä över och roliga sockar som piffar upp en outfit.
Köper alltid för många mössor/hattar/kepsar men det är ju så roligt att ha att välja mellan. Översta svarta mössan är från Zara och den undre är Newbie från Kappahl.
Kunde inte motstå denna fina sweatshirt från Next. Har haft dille på gult till Nils sedan han föddes.
Militärmönstrat är så fint tycker jag. Hittat både leggings och tröja i det. Denna röda tröja är också så fin tycker jag. Nils passar väldigt bra i rött. Båda från Next i två-pack.
Av Malin och Jocke fick Nils ett par snygga Converse från deras USA-resa. Passar perfekt så här i början på hösten ju! Jag är också sugen på ett par Vans men hur många skor ska en icke-gående bebis egentligen äga? 😅
Måste också visa detta urgulliga mjukisset med koalor. Kunde inte motstå. Från Next.

Gillar

Kommentarer