En vecka i sommarstugan

Min bästa plats på jorden (förutom hemma pga är en äkta hemmakatt) är i min mammas sommarstuga. Så fort bilen parkeras utanför den lilla gula stugan sänks mina axlar och andningen landar djupt i magen istället för högt upp i bröstet. Jag är otroligt tacksam för att vi har detta rofyllda ställe att fly till och samlas på.


I måndags kom vi hem efter nästan en hel veckas semesterlunk i stugan. Vi har haft en riktig pangvecka med sol och badväder varenda dag, och oj som vi har badat! Med 27 grader i vattnet och stekande sol kunde vi inte göra något annat. Stugan har dessutom fått besök av massa olika människor hela veckan och det har verkligen varit fullt ös och så där härligt kaosigt med barn och vänner överallt ni vet.

När vi kom hem var det bara att ladda tvättmaskinen med smutstvätt och packa ur och packa om. Vi åkte nämligen på nästa semestertripp igår och i skrivande stund befinner vi oss i Grundsund tillsammans med våra föräldragruppspolare. Känns väldigt kul att få tillbringa tre dagar med detta gäng. 💛

Radar upp lite bilder och sommarminnen från Säm som plåtades mellan bad, korvgrillning, bokläsning och bus.

Kvällarna i stugan är magiska. Denna vyn går inte av för hackor.
Nils badade nästan prick hela tiden. Bara vadar rakt ut i vattnet utan problem.
Många fikastunder har det blivit som sig bör på semestern.
Lillen hjälpte mormor att vattna blommor. 🌼
Min vän Martina kom ut en dag med sina tre kids och hade med sig ägg från deras höns plus den drömmigaste vallmokakan ever till fikat. Elsa Billgrens recept givetvis. Den har verkligen blivit en riktig sommarklassiker. 👌
En dag ville jag och mamma på utflykt och tog oss till de små mysiga butikerna Alboga Choklad, Blommor och jord och Textil i Od. Efter shoppingrundan tog vi en god fika på Bokcafét i Od. Mysigaste pärlan!
Vi fikade på någon slags citronmarängdröm.🤩
Nils har lekt och lekt och lekt med alla möjliga barn denna vecka. Nyttigt att få dela med sig av sina leksaker och se barn i alla åldrar.
Mest har han busat med sina kusiner som varit ute flera dagar med oss. En natt sov de över och Nils blev överlycklig när han insåg att tjejerna var kvar när han vaknade. Kolla vilka sötfisar va!
Nu har resten av huset vaknat till här låter det som och papporna är på väg ut för makrillfiske. Vi hoppas lyckan blir stor så att vi får en god middag ikväll 🤗

Gillar

Kommentarer