Barnrumsinspiration

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar

Snart dags att få inreda ett barnrum, jippie! Inspirationen är på topp och jag tittar just nu runt på pinterest och diverse ehandelssiter för att hitta små guldkorn. Budgeten är väl inte skyhög då vi har andra saker som egentligen går före i inköpskön om man säger så. Än så länge så är ju Nils så liten så att ett rum inte är intressant ändå. Men man kan ju få spana!

Kommer att ta fasta på min vän och trebarnsmamman Martinas tips gällande korgar/lådor/boxar att häva alla leksaker i eftersom det kommer dras fram stup i kvarten. Det ska vara snabbstädat. Har också plan på att man skulle kunna bygga in en säng på något roligt sätt. Jag kommer att vilja läsa mycket böcker med Nils och därför är en smart bokförvaring ett måste. Gärna en där Nils själv kan gå fram och välja vilka böcker han vill att vi ska läsa. Mysig, rolig belysning och en mjuk stor matta att leka på är också ett måste samt någon form av sitt/rit/pysselhörna.

Här kommer några inredningsfavoriter från pinterest med en kommentar till vad jag inspireras av i varje bild.

Här gillar jag myskänslan i rummet med en låg säng och mycket kuddar, det fina gedigna skåpet och detaljerna. Bild här.

Fiffig sänglösning här som jag tänker att man kan bygga ihop. Fint att hänga en lampslinga i också. Bild här.

Detaljerna i denna bild bjuder verkligen in till lek och fantasier. Älskar! Gillar också det gedigna skåpet som fått behålla sin trärena färg. Bild här.

Bra och smidig dra-ut-förvaring här. Bild här.

Här är exakt färgerna jag tänker som bas i rummet. Sen kommer det ju tillkomma diverse skrälliga leksaker i alla sorters färger som inte matcher det vet man ju sen gammalt. Men jag kan ju få skapa en bas iaf. :) Bild här.

Så fiffig kombinerad pyssel och rithörna med bra förvaring. Vill absolut skapa en sitthörna där vi kan skapa. Bild här.

Precis en sådan här bokförvaring jag tänker mig! Så att man själv kan gå och välja kvällens godnattsagor. Bild här.

Allt i detta rum är bara så mysigt. Kolla också in ritpappret på rulle och det lilla pianot! Bild här.

Dessa artiklar står på önskelistan. WOW-lampan är redan inköpt. Vi var ute och plockade hallon för en stund sedan, lillen har i skrivande stund sin förmiddagsvila och jag ska sätta igång med att baka hallongrottor. Försöker fylla frysen med fika inför kommande bygg/flyttdagar.

Gillar

Kommentarer