Idag, 15 oktober, så ble det endelig klart hva som har laget et personlig helvete. Idag fikk jeg vite hva som hadde fått både meg, mamma og flere til å gråte, tenke og føle på frykt. Idag er en dag hvor jeg endelig kan si hvorfor jeg kaster opp. For det har jeg ikke kunne sagt det siste halvåret, i og med at ingen kunne forstå seg på hva det virkelig var.

For jeg har kastet opp, opplevd unaturlige smerter i magen og vært kvalm i det siste halvåret. Å nei, jeg er ikke gravid. Det er bare slimhinnene i magen som er betent. For det høres jo helt uskyldig ut, men det er jo ikke det. For jeg har gått ned per dags dato 25 kilo pga dette. Jeg hadde over 30 dager med fravær på vitnemålet mitt i 10.klasse fordi jeg ble så dårlig. Hele livet mitt omhandlet seg i over et halv år om jeg kunne spise eller ikke. Jeg måtte planlegge faste hvis det var noe spesielt, slik at jeg kunne delta. For å opprettholde noe tid med venner så måtte jeg løpe til badet hvis vi drakk. Rett og slett, hele livet mitt måtte ha en hel omvending

Men hvordan i hælvete har jeg fått denne infeksjonen? Det må du ikke spørre meg om, fordi det er noe verken jeg eller legene vet. Bare det faktum at de fant det ut gjør at jeg er mer positiv. Nesten på gråten. Fordi all smerten infeksjonen har gitt meg har laget virkelig arr, ikke fysisk, men psykisk. Det var faktisk en tid jeg trodde at alt lå i psyken, noe som ville ha vært mye verre å gjøre noe med. Takk gud for at det var fysisk sier jeg!

Etter en så lang periode med vonde opplevelser, har jeg lært noe?

Jeg har vel lært at de mest forvridde ting kan skje når som helst, og at man faktisk må sette pris på at man er frisk. Å faktisk prøve å spise sunt, trene og være snill mot seg selv. For nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg har blitt "frisk" igjen. For med all den dårlige maten jeg spise før har sikkert noe med at jeg fikk infeksjon, eller det er vel min teori.

Nå er det ikke en hemmelig kamp lengre, for nå skal jeg bli frisk.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har alltid fulgt med på serier, om så det har vært Ole Brum eller Orphan Black. For meg er serier en grei måte å slappe av etter flere timer med skole, eller rett og slett et tidsfordriv. Her vil dere finne mine absolutt favoritt serier som jeg anbefaler med hånda på hjerte!


Orphan Black

Orphan Black går ut på at Sarah kommer tilbake til New York etter å ha forlatt byen i full fart et år tidligere. Når hun kommer tilbake møter hun en kvinne helt identisk som henne og damen hopper foran t-banen. Ved å stjele identiteten til dama som hoppet foran toget så kommer også flere hemmelige avsløringer frem.


Mad Men

Vi følger Don Draper i sin spennende jobb innenfor reklame hvor både forførende kvinner og familien spiller en rolle for hvordan karrieren går. Vi er tilbake til 60-taller hvor det meste handler om røyk, penger og familie.


Elementary

Elementary er en morderne versjon av den super smarte konsulenten Sherlock Holmes. Sherlock har slitt med rusmidler men er nå på vei til å bli rusfri med hans veileder Joan Watson. Etter hvert som tiden går begynner de å samarbeide for å løse problemer politiet i New York ikke klarer å løse selv.


Rita

Rita er lærer og er ikke akkurat er skolelys selv. Med en homofil sønn, en sønn som er sammen med ei jente hun ikke liker, og en datter uten jobb følger vi hennes hverdag ved skolen i Danmark. Hun er en 16 åring fanget i en 35 år gammel kropp.


Håper dere ser disse seriene fordi de er helt seriøst dritt bra!

- Vannis

  • 28 Lesere

Likes

Comments

Wow, jeg må bare si det, denne helga har vært syk. Alt startet på fredags kvelden da jeg og Miriam dro til Marlin. Vi satt å planla denne månedens store happening, nemlig festen på Stadsbygd. Alle offentlig festene på Stadsbygd har vært bra, så du kan si forhåpningene var store!

Etter et lengre møte til Marlin dro jeg å Miriam hjem til meg å så Fifty Shades. Kjapt konkludert: en grei film med en fucka slutt. Så fløy vi til senga, fordi klokka hadde blitt 12 og vi hadde en knall bra kveld planlagt. Dette betyr at søv er et veldig stort must!

Påmeldt og klar begynt vi rolig hjemme til meg.

Etter å ha blitt påmeldt kom mamma og Bodil å kjørte oss til Stadsbygd til en kompis av meg. Vorset gikk relativt heftig for seg, med blant annet mating av hester og flere turer på utedo. Når klokka begynt å bli mot ni så begynte jeg , Erlend og Kari å gå den lange veien til samfunnshuset, fordi det er tøys å bli kjørt på fest(nope).

Ja, det kom også en stor glede i og med at jeg fikk gratis inngang. Sparte jo ikke noen penger, i og me at jeg måtte legge ut for sjåfør på veien hjem, menmen. Festen i seg selv var grei, men det var bare meg og Miriam som klarte å dra på festen så det ble kjedelig i lengden. Når klokka var blitt 0100 så var jeg trygt plassert i senga mi og sovnet på sekundet. Heftig kveld as. 

​Hvordan har helga di vært? 

Likes

Comments

Velkommen til min blogg!

Jeg heter Vannis og dette er mitt kreative tilskudd etter at alt mitt elektroniske filmutstyr døde. For de som kjenner meg, så vet dere sikkert at jeg holdt på i en lengre periode å filmet YouTube videoer, men dette er en hobby jeg har måtte lagt på hylla til jeg har råd til bedre utstyr. Frem til da så skal jeg prøve mitt beste å holde denne bloggen oppegående med sære innlegg og bilder av mitt liv.

Håper dere finner denne bloggen litt morsom og gjerne kom med innspill om det er noe dere ønsker jeg skal skrive om! For å gjøre dette første innlegget mer kleint, så legger jeg med min første YouTube video!

Håper dere får en fin dag, og helg videre!

-Vannis

Likes

Comments