Veckan som gått

VECKANS KÄNSLA: Som vanligt en oändlig bergochdalbana. Lycka men stundvis ångest över att jag nu bor på heltid i Jönköping. Nedstämd över att aldrig mer få se min gamla lägenhet, men tacksamhet och lycka över min nya. Trötthet men en bra sådan då det kommit av träning och mycket socialt umgänge. Tacksamhet över helgen med min familj.

VECKANS BÄSTA: Att Tilda hjälpt mig att komma igång med träningen! Och lördagen på Öland tillsammans med familjen!

VECKANS DOFT: Snö, haha! Frisk luft, soligt väder och krispig snö som ligger utanför fönstret. Det absolut bästa med vintern!

VECKANS INSIKT: Det är så viktigt att bara lägga ner sin dyrbara tid på saker man faktiskt kan påverka. Inte oroa sig i onödan över vad andra väljer att göra eller hur de beter sig. För en annan persons agerade kan du aldrig påverka, det enda du kan påverka är hur du väljer att respondera. Och långt ifrån alla är värda en reaktion. Hur svårt det är att vara ”the bigger person” vid exempelvis bråk & tjafs, så är det viktigt att försöka!

VECKANS FINASTE: Fick sätta mig ner i fredags med en person som är otroligt viktig för mig och bara prata. Lätta våra hjärtan, gråta lite, trösta varandra, skratta lite och försäkra oss om att allt kommer att bli bra.

VECKANS UPPTÄCKT: Har upptäckt att korvstroganoff faktiskt kan ätas kall! Ett tips för alla oss som inte har införskaffat en mikro än..

VECKANS DRÖM: Drömmer om en sommar där saker sakta börjar öppna upp för att folk vaccinerar sig. Soliga långa sommarkvällar på valfri resturang med dricka och vänner behöver jag NU.

VECKANS TACKSAMHET: Är tacksam över både min & J’s familjer som hjälpt att fixa med flytten och städningen av den gamla lägenheten. Tillsammans gick allt väldigt smidigt och det var väldigt skönt!

Gillar

Kommentarer