TIKKA MASALA

Idag har jag tränat, sovit, kollat serier och myst med min faster och kusin som kom förbi helt spontant. När vi kom på att vi skulle äta kvällsmat var klockan redan sent, och vad passade då bättre än att använda mig av paketet som landade i brevlådan tidigare idag? Paketet kom nämligen från Knorr, och det är i samarbete med dem som jag skriver detta inlägg.
Jag fick hem ett matlagningskit från Knorr, där det bland annat fanns ingridientser till den indiska maträtten Tikka Masala för två personer. I kitet fanns kryddor och kolhydrater, i detta fallet ris (som ni ser nedan!) och sedan fick man själv tillsätta kyckling, grädde och lök. Supersmidigt med en lätt beskrivning på baksidan av paktet, som visade exkat hur maten skulle tillagas.
Det gick väldigt lätt att tillaga och det gick på en halvtimme. Det är verkligen perfekt när man är riktigt hungrig eller har ont om tid! Och genom att få hem ett paket såhär så testar man nya maträtter som man aldrig annars tänkt på. Exempelvis så hade jag aldrig hört talas om Tikka Masala innan, men det var verkligen HUR GOTT som helst!
Såhär såg det färdiga resultatet ut. Maten fick högsta betyg av både mig och min syster. Att det gick så snabbt att tillaga var verkligen ett plus. Jag ska definitivt använda mig av Knorrs kit i fortsättningen! Om ni själva vill testa detta kit, eller något av de många andra som finns, så kan ni klicka er in HÄR
!

Detta inlägget är alltså i samarbete med Knorr!

Gillar

Kommentarer