Tankar som snurrar

Mys-måndag!! Vaknade redan vid 06 och hade en skön morgon i soffan. Käkade gröt till frukost och kollade på nyheterna, som den lille tant jag är. Vid 09 åkte jag mot skolan. Satt och pluggade i en timme innan jag hade bestämt träff med en tjej för att sälja en bok. Otroligt trevlig tjej som förgyllde min dag!

Efteråt gick jag till Tilda en sväng för att bara umgås och rensa tankarna. Vi åkte en sväng till A6 och käkade otroligt god pasta. Gick i lite butiker och hade det supertrevligt. Så tacksam över att jag har henne!

Vid 17-tiden var jag hemma, tog en powernap och sedan drog jag iväg till gymmet. Blev först ett kortare crossfitpass på egen hand och sedan en timmes yoga med instruktör. Älskar ju yogan, och speciellt meditationsdelen. Har så mycket som snurrar i huvudet just nu och därför är det väldigt skönt att bara kunna koppla allt och fokusera på nuet.

Det är mycket jag inte har skrivit om här men ni ska ändå veta att jag mår bra. Saker är påväg uppåt. Jag är mitt i en process som kommer att ta tid och är väldigt oklar i nuläget, vilket såklart tar upp mycket av min tankekraft. Men jag är så himla stolt över mig själv. Jag har min fantastiska familj, vänner och pojkvän som är världens bästa stöd. Även min kurator. De får mig konstant att utvecklas, våga ta stegen för att må bättre och kunna bryta med folk som inte gynnar mitt välmående. Äntligen kan jag fokusera 110% på mitt egna välmående och inte ständigt tippa på tå för att andra ska vara nöjda. Så jag mår väldigt BRA, bara mycket som händer. En stor personlig utveckling in the making. Men the only way is up, det vet ni ju!

Gillar

Kommentarer