Taco-Söndag

En bra söndag och en bra vecka avslutas med tacos tillsammans med hela familjen. Jag mår som en liten prinsessa just nu och är redo att ta mig an den näst sista skolveckan för detta läsår. Den kommande veckan är ganska oplanerad och det verkar inte hända så mycket mer än skola, träning och körskola.

Måndag: Imorgon har jag endast en lektion och får därmed en lång sovmorgon, vilket alltid uppskattas. I skolan har vi matte och kommer att få reda på resultaten på NP.. Hoppas verkligen att jag blir godkänd. Efter skolan ska jag plugga körkortsteori och träna rygg och kondition.

Tisdag: På tisdag blir det en tidig morgon då jag ska på riskettan innan skolan. Tror att jag missar första lektionen så på tisdag är det tre lektioner, massa plugg och träning som gäller. Det gäller att kämpa på nu och få in alla uppgifter, även om det är jobbigt.

Onsdag: På onsdagar har jag vanligtvis sovmorgon, men inte denna onsdag för då är det körlektion. Förhoppningsvis hinner jag även med ett pass för bicep/bröst på skolans gym, innan min första lektion börjar vid 10. Efter skolan blir det konditionsträning, städning och plugg.

Torsdag: Det blir en riktigt kort skoldag på torsdag. Jag har endast två lektioner och slutar redan vid 11 istället för 15:30. Så dagen ska ägnas åt träning (ben, mage & kondition), plugg och körkort. Förhoppningsvis tillåter vädret lite solning med!

Fredag: På fredag är det sovmorgon som gäller, följt av tre lektioner där jag förhoppningsvis kommer bli klar med en inlämning, leverera ett bra tal och höja mitt betyg i idrott. Sedan är det helg och den är helt oplanerad!

Hur ser era planer ut inför veckan?

Gillar