Studiebesök i Stockholm

Hej mina hjärtan! Nu ska jag, tillsammans med hela min klass, ta bussen hem från två roliga dagar i Stocholm. Ett break från "vardagen" behövdes verkligen, för att få tankarna på annat än hjärtesorg. Jag har verkligen haft det så kul här i huvudstaden, är ju så himla förälskad i Stockholm.

Igår vid 07:00 rullade bussen mot Stockholm och jag sov hela resan upp. Vi började med ett studiebesök på SR följt av ett intressant besök på SVT. Vi fick kolla runt i alla studios och träffa Bolibompa-Draken, haha! Det var så mycket som man kände igen från TV och speciellt då Bolibompa som jag kollade på som liten. Så det var verkligen nostalgiskt!

Efter studiebesöken hann vi med ett snabbstopp på vandrarhemmet innan vi gick i samlad trupp till Dramaten, där vi såg en pjäs. Den hette (som ni ser) Frun Från Havet och den var både bra och smårolig. Det var första gången jag såg en riktig pjäs så det var väldigt intressant. Vill verkligen göra om det!

Efter besöket på Dramaten fick vi fritid, så vi tjejer drog och åt på TGI Friday's. Det var så himla mysigt och riktigt gott. Så kul att bara umgås (nästan) alla tjejer i klassen, det händer ju inte så ofta!

Efter maten drog några av oss vidare och tog några drinkar. Det var verkligen så himla roligt, för trots att vi alla går i samma klass så umgås man och lär känna varandra på ett helt annat sätt än i klassrummet. 10/10 för kvällen, helt klart!!

Kvällen slutade med att jag och en kille i klassen satt på Max i en timme, innan vi gick hem i ösregnet och snackade om det där hemska vi båda går igenom just nu - att få sitt hjärta krossat. Jag somnade ganska prick 03:30 så det var ordentligt segt när klockan ringde vid 07:45 imorse, haha..

Idag blev det snabbstädning och lite frukost innan vi begav oss ut för shopping. Vi hade fritid från 10:00-13:00 och jag hann shoppa några plagg. Det kommer i ett annat inlägg!

Det sista stoppet blev en guidad tur på Riksdagen. Det var faktiskt inte allt för intressant, om jag ska vara ärlig. Men det ändå häftigt att ha varit där och sett några kända ansikten! Som sagt, dessa dagar har verkligen varit bra. Välbehövliga och så roliga!! Nu ska det bli skönt att komma hem, haha..

Gillar

Kommentarer