Soundtrack summer20

Jag har inte sett någon göra detta i bloggformat ännu så jag tänkte att varför inte? Här kommer min soundtrack för sommaren 2020. Några av de låtar som har spelats mest, betyder lite extra eller de som kommer att ta mig tillbaka till sommaren som gått!

En låt som spelats på exaaat varenda fest denna sommar. Den får mig speciellt att tänka på de underbara dagarna i Båstad tillsammans med fina vänner.

Ännu en låt som spelats mycket på fest, men även i lurarna under träning. Älskar!!

Här är sommarens kanske mest spelade låt för min del. Den är så otroligt fin och jag tackar TikTok varje dag för att jag hittade denna! Den kommer att kasta mig tillbaka till soliga sommarkvällar med J <3

En låt som kommer att påminna mig om sommarens roadtrips, drinkar med fina vänner och det där sommarpirret när kvällarna är oändliga.

En låt som för alltid kommer att ta mig tillbaka till insparksveckorna då detta är vår låt. Vi är 20-talet i vår grupp och detta är låten vi har en dans till. Så den kommer att påminna mig om tiden som fadder tillsammans nya vänner och alla förväntasfulla nya studenter!

Här är en låt som får mig att tänka tillbaka på mina & J's spontana roadtrips, krök på vår innergård eller typ exakt varenda kväll tillsammans. Detta är nämligen en låt som går på repeat här hemma och jag älskar den!

Gillar

Kommentarer