Self care thursday

Innehåller affiliate-länkar

Torsdag redan, och jag har hunnit med så mycket denna vecka! Har ju som tidigare nämnt att mitt september ska gå i "self-care"-banor och jag tycker att jag har lyckats riktigt bra hittills. Har denna vecka fått till 4 pass på gymmet, ätit gott och varit hos kuratorn. Det sistnämnda var, likt senaste besöket, skitjobbigt. Men hon var stolt över mig och då blev jag också det. Börjar äntligen se ett avslut på det som förföljt mig under 3 års tid. Nå väl, nu till min torsdagsförmiddag!

Såhär började min dag. En hjärtlig rekommendation! Starta dagen med meditation. Ni behöver inte ens lämna sängen! Helt perfekt för att få en positiv boost på morgonen. Det behövde jag verkligen inför en tung föreläsning straffrätt..

Jag har pluggat tills nu och faktiskt fått mycket gjort. Är stolt! Lyckats få ordning på alla mina anteckningar och sammanfatta bra. Skrivit massa begrepp och förklaringar på saker jag börjar få allt mer koll på. Jag ska inte ljuga, det ÄR svårt att plugga på distans. Men det är samtidigt så härligt att kunna lyssna på föreläsning i sängen, med en kopp te, iklädd pyjamas.

Tröja / Tights

Nu är jag färdigpluggad för dagen och har precis beställt hem detta fina set från Gina. I och med min (återigen) nyfunna kärlek till träningen kände jag att det behövdes nya träningskläder, heh.. Nuuu ska jag ut på en promenad och sedan få i mig lite lunch innan det bär av mot Jönköping för vår första insparksevent! Håller alla tummar för att vädret är på vår sida ikväll. Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag, vi hörs!! <3#nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer