Self-care september

Self-care september lider mot sitt slut trots att det känns som att månaden precis började. Och vilken månad det har varit!! Har hunnit med så otroligt mycket, lärt mig massor och haft det väldigt roligt.

Till att börja med så ledde jag The Gatsbys till vints i årets inspark tillsammans med mitt otroliga fadderteam. Är så stolt över de nya studenterna som krossade allt motstånd och bjöd på en oförglömlig inspark, trots corona-omständigheterna! Jag hade fem stycken mål inför september varav ett var punkten "må bra", eller i alla fall aktivt göra saker som bidrar till mitt välmående. Och insparken var verkligen en sådan sak!

En annan punkt att checka av i september var att "höstmysa mycket" och det har jag ju faktiskt gjort! Har spenderat en hel del tid med familjen och framför allt min syster. Gått långpromenad med mormor och morfar, tänt ljus och kollat på bra serier, badat jacuzzi, pratat i telefon med min faster, myst runt i mina nya byxor och läst bra böcker.

Studierna har tagit upp mesta tiden av denna månaden. Juridik är svårt men otroligt intressant. Ett av mina fem mål för september var att "klara tentan" och det gjorde jag! Är så himla stolt, ni anar inte!!

Mitt mest utmanade mål för månaden var att "hitta välfungerande rutiner" och det är något jag fortfarande jobbar med. Ville hitta rutiner i träningen, maten och studierna. Träningen har gått bra men just nu väntar jag mest på att det nya gymmet ska öppna. Maten har det blivit en ordentlig ändring med och jag äter nu frukost, lunch, mellanmål och middag varje dag. Vilket jag inte gjort sedan i mars! Pluggandet har ju också gått bra som tidigare nämnt. Så jag är väldigt nöjd!

TACK september! För alla fina festkvällar, firanden och skratt. All kärlek och alla fina människor som jag haft turen att vara omringad av. Jag är så ofattbart stolt över mig själv och hur långt jag kommit bara under denna månaden. Att jag vågat ta kommando över mitt egna mående och sätta punkt på det som förföljt mig i tre års tid. Jag mår så bra och har egentligen bara mig själv att tacka. Nu ska jag njuta av septembers sista dag. Tack för att ni läser, ni är bäst <3

  • Tankar

Gillar

Kommentarer