Secondhand-höst!

För att lyckas bibehålla mitt höstpepp kände jag att det var dags för att få in lite höst i lägenheten. Så jag tog en sväng till stans bästa secondhand och fyndade - allt för ynka 100kr. Perfekt för en fattig student haha!

Innan gick vårt vardagsrum i en superfin grön färg, men vad signalerar inte höst så som färgen orange?? Köpte två fina kuddfodral för 10kr styck. Tycker det passar fint med grått också!

Plastblommor eftersom att katterna äter upp allt annat hehe.. Och ett litet ljus! Tavlan i bakgrunden måste bort så fort som möjligt, men väntar tålmodigt på att min syster ska göra 3 stycken åt mig. Hon är så otroligt duktig på att måla så tror att det kommer bli hur bra som helst!

En LP istället för den tavlan grönguldiga vi hade där tidigare. Blev superfint! Tror också den kostade 10kr! Köpte även ett nytt ljus till min Klong men den gjorde sig inte rättvis på bild haha.

Mer pynt!! Är så himla nöjd, vardagsrummet känns nytt och fräscht nu. Och den höstiga viben ökade mysfaktorn rejält haha!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,

Jag blev sååå taggad på hösten nu!!

nouw.com/evelinaglad