Plugga < Supa

Men HJÄLP!! Tiden bara springer förbi och jag är en känslobomb. Har så himla kul tillsammans med vänner, men har så mycket ångest och stress över nästa veckas tenta. Jag har however inte alls agerat på min ångest utan bara skjutit upp plugget för att ha tid att jobba och dricka alkohol hehe.. Men kul har det varit i alla fall!!

I torsdags var det barrunda med insparkslaget. Vi firade en enkel VINST i årets inspark!! Jag är så stolt över alla nya stunderna som kämpat på oroligt bra. Och jag är så tacksam över att jag hade världens bästa fadderlag. Insparken har gett mig så många nya vänner, hur fantastiskt!?

Efter insparken sov jag hos min syster. Kom hem till henne runt 23 och då hade den där underbara människan fixat varm chokladmjölk och ostmacka. Så fin!! Vi satt uppe till efter 03 och snackade om allt. Min älskade lillasyster, den starkaste personen som någonsin gått i ett par skor. Ord kan inte beskriva hur STOLT jag är över henne. Om jag en dag blir hälften så stark & modig som hon är, så kommer jag vara nöjd. Är så tacksam över kvällar som dessa, när vi bara får vara vi två och prata på djupet. Dela med oss av tips och trix, tankar och funderingar, prata om våra känslor och försöka komma fram till hur vi ska hantera dem. En supermysig natt och det ska vi göra om snarast!

Igårkväll blev det bowling med J och hans kompisar. Jag var absolut SÄMST på bowlingen men jag hittade en supergod drink så det vägde upp förlusten haha. En väldigt rolig kväll i alla fall!

Klockan är nu 11 och jag ska försöka bota bakishuvudvärken. Ska duscha, käka och iväg till systemet för ikväll är det dags för utgång med mina tjejer!! Det ska bli sååå kul! Jag tänker att jag uppdaterar er kring det imorgon. Ha en fortsatt fin helg hörni!


PS!! Glöm inte att följa mig på Instagram @Vannalovisa så ni får se lite mer frekventa uppdateringar!! <3

Gillar

Kommentarer