Planer vecka tre

Redan vecka tre?! Januari som oftast brukar kännas som en otroligt lång månad har verkligen rusat förbi. Halvvägs nu och jag har två fullspäckade veckor framför mig. Detta är sista veckan innan vi går ut på praktik och det är otroligt mycket som ska hinnas med. Såhär kommer min vecka att se ut på ett ungefär:

MÅNDAG:
Slutade jobba vid 08 imorse och åkte raka vägen hem till sängen för att ta igen lite missad sömn. Jag har precis haft ett telefonmöte med en läkare och ska nu äta fisksoppa till lunch. Mina ambitioner för resten av dagen är att packa ihop allt i badrummet, posta ett brev och gå en sväng till gymmet. Och äta lasagne ikväll! Så gott!

TISDAG:
Imorgon ska jag ta ett antikroppstest för Corona vid 10.30. Resten av dagen kommer gå till packning. Vill bli klar med vinden och vardagsrummet imorgon. Tänker även att jag ska träna lite, gå en sväng till second-hand med lite böcker och ta en ordentlig långdusch haha!

ONSDAG:
Kickstartar dagen vid 08.30 med terminens sista seminarie, ska bli så skönt att ha det avklarat! Vid 13 ska jag på besök till min praktikplats och sedan ska jag möta upp med en vän i Jönköping. Ska bli skönt att komma utanför lägenheten och flyttkaoset lite!

TORSDAG:
Sovmorgon, träning och en himla massa packning. Siktar mot att bli helt färdig med sovrummet. Skjuter upp det absolut värsta, även kallat ”min walk in closet”. Men det måste ju göras!

FREDAG:
På fredag blir det eventuellt en tripp till Jönköping och kanske lite alkohol med en vän på kvällen. Känner att det snart är dags att kröka ut den här lägenheten hehe!

LÖRDAG:
Inga planer alls. Packa lite smått men inga måsten.

SÖNDAG:
Träning, laga massa matlådor och packa ihop det sista i matsal och vardagsrum. Gå till återvinningen och slänga massa skräp. Och SOVA, för på måndag börjar praktiken!!

Hoppas att ni alla får en fin vecka!

Gillar

Kommentarer