Planer vecka 8

MÅNDAG: Måste erkänna att veckan startade segt. Hade svårt att sova inatt, försov mig i morse och tåget var inställt. Men det gick att vända även denna dag till en bra sådan! Hade det superroligt på jobbet, solen har varit framme, har haft ett givande möte med min kurator och nu precis kört ett benpass på gymmet. Bara dusch & kvällsmat kvar innan läggdags.

TISDAG: Planerna för morgondagen är att åka in till kontoret för möte hela förmiddagen. Efter jobbet ska jag till en kompis och på kvällen blir det träning.

ONSDAG: En väldigt rolig dag på jobbet väntas. Ska få följa med på hembesök och det är verkligen det absolut mest intressanta med praktiken! Träning, kanske blir att laga matlådor också efter jobbet. Kändes som att jag laddade upp med lax, couscous och grönsaker i mängder inför veckan men får se hur länge det räcker haha..

TORSDAG: In till kontoret för jobb och klockan 16 ska jag faktiskt på arbetsintervju här i Jönköping. Ska bli så kul!

FREDAG: Sista dagen på praktiken tyvärr. Känns skit, älskar min praktikplats och rutinerna jag fått. Vill inte tillbaka till distansundervisningen, men som tur är får vi förhoppningsvis komma tillbaka till campus i april. På kvällen ska jag i alla fall fira min pappa & farmor som fyllt år <3

LÖRDAG & SÖNDAG: Mys med vänner, träning och vila innan nästa kurs drar igång. Den är på engelska dessutom.. Men det löser sig nog. Hoppas ni alla får en finfin vecka!

Gillar

Kommentarer