Planer för veckan

MÅNDAG: En riktigt fin måndag har passerat. Lägenheten är städad, jag har lunchat med pappa och gjort lite ärenden, kollat på föreläsning och spenderat eftermiddagen med mamma. Har även läst halva boken som jag påbörjade igår och den ääär så läskig! Kommer få svårt att somna inatt haha..

TISDAG: Imorgon står plugg, träning och ett jobbmöte på schemat. Ska bli skönt att komma tillbaka till gymmet efter några dagars uppehåll!

ONSDAG: Plugg, plugg och plugg. Lite träning däremellan! Kommer bli mycket skolarbete nu eftersom att det vankas tenta nästa vecka.

TORSDAG: En redovisning och ett pass på gymmet står på schemat innan jag ska jobba natt. Ska bli väldigt roligt, det var längesedan sist!

FREDAG: Föreläsning, ett break för träning och tentaplugg innan jag tar helg. Kanske blir utgång på kvällen men har inga spikade planer.

LÖRDAG: Då är det dags för kalas för min kusin som fyller 5. Ska bli så kul att träffa alla <3 På kvällen ska jag på inflyttningsfest hos Linnea om jag hinner hem i tid. Kul!!

SÖNDAG: Vilodag från pluggandet. Träning, storkok och städning i ren söndagsanda!

SER MEST FRAM EMOT: Att få till några bra pass på gymmet, få jobba lite och sjävklart träffa släkten.

Gillar

Kommentarer