Önskelista våren 21

Innehåller affiliate-länkar

Får man säga att våren är på ingång trots att vi bara är i mitten av februari..? Vädret tyder i alla fall på det och jag längtar ihjäl mig efter varmare dagar. Har dock lite jag vill slösa pengar på innan våren är här:


-Att jag är i behov av ljuslyktor och lampa är väl inte specifikt till våren, men jag hade verkligen velat införskaffa mig dessa vita eller beiga ljuslyktor! Och denna lampan. Ogillade "trä-trenden" till en början men tror den hade gjort sig superfin i mitt vardagsrum.

- I flytten har jag råkat tappa bort både mössor och solglasögon.. Är rädd för att de gått samma öde till mötes som min påse med jeans som av misstag råkade hamna i en UF container. Cat-eye solglasögon är i alla fall något jag verkligen fastnat för, vill ha både svarta och bruna. Och en basic mössa i beige eller grått måste införskaffas, dels för att det är snyggt men främst för att jag fryser haha.

- Nya träningstights i bra kvalitet är ett måste då flertalet av mina blivit för slitna. Upptäckte även att mina älskade allt-i-allo sneakers gått sönder så pass mycket att jag inte längre kan använda dem, så det står också högt på listan. Vita går ju alltid ha, men är ni chockade över att jag är sugen på beiga..?

- Även ett par icke-ömtåliga örhängen att ha varje dag är något som behövs. Några jag slipper vara rädd om, helst lite mindre hängande runda för det är ju så himla fint!!

Gillar

Kommentarer