Onsdagen i bilder

08:15 - Jag vaknade ganska pigg och bestämde mig för att gå en promenad i det fina vädret. Det blev en timmes promenad och efteråt hade benen nästan förfrusit.

09:45 - Jag duschade, gjorde ansiktsmask och drack smoothie till frukost. Den var gjord på något så pass exotiskt som banan, kvarg och hallon haha. Supergott men enkelt!

11:00 - Jag hade tid på Katy Nails för att fixa mina klor! Hade gått med samma i 6 veckor så de behövde verkligen fräschas upp! Efteråt var jag på snabbvisit hos farmor och fick med mig lite fint hem. Sen lunchade jag med mamma på Sandsjöbaden. Så mysigt!!

14:30 - Tillbaka i lägenheten fixade jag med lite julpynt och andra nyheter. Satte upp två ljusstakar och adderade lite gulddetaljer på vårt nya avkastningsbord. Så nöjd!

16:00 - Vi råkade kanske ta en powernap hehe. Väldigt behövligt som uppladdning inför kvällens bravader!

19:00 - Det var nämligen dags att gymma! Ska köpa gymkort här i Eksjö nu så att jag kan komma igång med träningen ordentligt. Idag blev det 30 minuter cardio följt av lite ben. Jobbigt? Ohja.

21:50 - Och nu sitter vi bänkade i soffan framför Prison Break och äter något så glamouröst som makrill på macka. Det är ju så fruktansvärt gott hehe. Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer