october is over

Oktober har passerat och årets första riktiga höstmånad är över. Oktober lämnade mig med många fina minnen att minnas, det har varit en riktigt bra månad. Jag började Oktober i Stockholm tillsammans med mamma, mormor och syrran. Efter att ha sett Justin live shoppade vi och hade det hur mysigt som helst. Åh, vad jag älskar Stockholm!!
Under Oktober månad har jag bland annat kommit igång ordentligt med träningen, shoppat (mycket), umgåtts med fina vänner, varit stressad över skolan, jobbat en hel del, fått mina naglar fixade, fått biljetter till Coldplay och gosat med mina underbara kusiner. Oktober avslutas med en halloweenfest tillsammans med superfina människor, och om det inte är att avsluta en bra månad på bästa sätt så vet jag inte vad!

Oktobers bästa: Att jag har haft mina äkta vänner och min underbara familj under de jobbiga stunderna. Det gäller att inse vilka vänner som verkligen vill vara ens vän, och det har jag gjort under oktober. Både på gott och ont. Nu är det bara att jobba där ifrån!

Oktobers sämsta: Att jag har varit sjuk så mycket och inte kunnat träna så mycket som jag vill, men det får jag ta igen nu när jag är frisk.

Oktobers lärdom: Vänner kommer och går, istället för att vara ledsen över att det är slut så var glad över minnena du bär med dig. Tyvärr går det inte alltid vara vänner, även om man vill. Och det suger. Men man överlever!
Jag är så glad och tacksam över att jag fått uppleva samt lära mig under denna fina månad. Nu går vi in i november och det är ju praktiskt taget jul (!!!!) hehe. Puss på er och puss på fina oktober!

Gillar