Närmar sig flytt!

Innehåller affiliate-länkar

Dagarna flyger förbi och det närmar sig flytt!! Har börjat packa lite smått, rensar lite som ska säljas eller skänkas bort och kollar på nya saker som ska köpas in. Det finns så himla mycket jag vill köpa, behöver nytt och fräscht haha.. Så i detta inlägget hade jag tänkt visa lite hur jag vill att mitt vardagsrum ska se ut. Bilderna kommer från pinterest!

Alla väggar i mitt nya vardagsrum kommer vara vita och golvet är mörkare fiskbensparkett. Har inga planer på att måla om utan det blir superbra med vita väggar. Ska i alla fall köpa en beige soffa i sammet, formen ser ut som soffan ovan, en tresitssoffa antar jag att det är. Har ju haft en grå soffa nu i 2 år så kände att det behövs färgbyte, och beige är ju så himla modernt just nu!

Kudde 1 / 2 / 3 / 4 / 5 // Pläd 1 / 2 / 3

I en beige soffa tänker jag att det blir såå fint med olika nyanser av vitt och beige. Ska ha mååånga kuddar och gosiga filtar. Ska göra soffan till min favoritplats i lägenheten haha. Anledningen till en ny soffa är också att jag ville ha en lite mindre så att mitt matbord och stolar kan få plats i vardagsrummet också. Min mamma ska även klä om mina i nuläget gråa stolar så att de matchar soffan. Hur fint?!

Förutom soffa så måste jag köpa tv-bänk, och jag är i nuläget sugen på att använda mig av Ivar-skåpen från IKEA likt bilden ovan. Blir fint att tvn kommer upp lite samt att det är mycket förvaring. Ska nog "måla in dem i väggen" och ha skåpen vita, men har inte bestämt mig riktigt än.. Sedan vill jag gärna ha nytt soffbord! Jag har ett runt vitt som jag ska ha i början, men har verkligen fastnat för beige heheh..

Taklampa / Glasvas / Underlägg / Vit vas / Bubbelvas / Lampa / Bord / Vas / Ernst

Taklampa, bordslampa och fina vaser är också något jag ska införskaffa mig. Det är verkligen en känslomässig bergochdalbana att flytta. Längtar så till min egen lilla lägenhet, men samtidigt så älskar jag denna och vill inte lämna Eksjö. MEN vill ju inte bo ensam i en sån här stor lägenhet.. Ja, ni förstår. Är superglad över flytten ena dagen, och jätteledsen nästa dag. Har ju bott ensam nu i snart två månader och det blir verkligen lättare för varje dag. Allt blir bättre och det är så skönt!

Gillar

Kommentarer