My tattoos

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar tatueringar. Tycker det är sviinsnyggt och har ju faktiskt 11 stycken själv. Eftersom att visat långt ifrån alla här så tänkte jag nu ta och göra det!!

Min första tatuering gjorde jag i februari 2016. Fick det i julklapp av mina föräldrar, att tatuera in ”fighter” på revbenet. Detta skulle för mig symbolisera att jag klarade av min extremt jobbiga högstadietid just för att jag är en fighter!

I maj 2017 var det dags igen! Jag och min syster skulle göra en systertatuering. Ett W i nacken, ett V för mig och ett för min syster. Det är min absoluta favorittatuering!!

Sedan valde jag också att tatuera in ett semikolon på handleden. Det är till för att uppmärksamma psykisk ohälsa och själva kolonet innebär att ”författaren väljer att fortsätta berättelsen istället för att sätta punkt”, precis som många väljer att fortsätta leva trots psykisk ohälsa <3

Hösten 2017 blev det dags att äntligen tatuera en text jag velat göra i 3-4 år. Den symboliserar liksom mina andra tatueringar psykisk ohälsa och den är extremt viktigt för mig. Det står alltså ”we define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us”. Och det är så hiiimla viktigt, I can’t stress this enough!!! Andras handlingar mot dig definierar inte dig som person. Det tog mig väldigt lång tid att lära, men nu sitter det på armen som en daglig påminnelse!

Under samma höst valde jag och två kompisar att göra kompistatueringar. Och ja mitt tips är väl att gör inte det, haha.. Vänskaper håller sällan lika länge som tatueringar gör! Tycker dock tatueringarna är snygga så det är inget jag ångrar.

I april 2018 var det dags för 3 timmars smärta när jag äntligen tatuerade höften!! Detta är den tatuering som jag är mest nöjd över. Älskar den så otroligt och tycker den är så fruktansvärt snygg! Valde rosor eftersom att det är min månadsblomma haha.

I somras fick jag ett infall och ville tatueeera mig NUUUU. Stod inte ut med vänskapstatueringen som fanns på armen så ville göra den till min egna, med en personlig betydelse. Så valde att tatuera en text ovan. ”Flowers grow back even after they are stepped on, and so will I”. Otroligt passande och även detta blir en daglig påminnelse om att allt kommer att gå bra.. <3

Tatuerade även in ett fint ansikte på armen! Min tatuerade ritade den på plats vilket jag tyckte var supercoolt. Finns ju ingen som har en likadan!!

Dessa två små plutt tatueringar.. En gjord i Napa och en i Amsterdam. Små men så fina. Det står ”love yourself first” på foten och det är min senaste. Extremt nöjd och tycker det är såå snygg placering!!

Summan av kardemumman: är supernöjd med alla mina tatueringar och har inga planer på att göra fler.

Gillar

Kommentarer

alvaalinnea
alvaalinnea,
är oxå ett tatueringsfreak😍😍
nouw.com/alvaalinnea