Mål för september

Välkomnar september och en ny årstid! Nämnde ju i mitt senaste inlägg att jag ääälskar hösten. (Och nu är det väl ändå officiellt höst?) Ser det lite som ett nyår. Dags för en fräsch start efter sommaren med nya rutiner, planer och mål. Vad är då mina mål i för september 2020?

1. Hitta välfungerande rutiner. När det gäller mat, plugg och träning främst. Måste få in att äta minst 3 lagade mål om dagen, lägga några timmar varje dag på plugg och träna i alla fall 5 pass i veckan. Under sommaren (eller ja, sedan pandemin började) har träningen inte prioriterats och där med inte heller maten. När man ligger hemma och gör ingenting hela dagarna blir, i alla fall jag, inte hungrig. Äter därför inga bra måltider utan småäter när jag blir sugen. Inte alls bra för hyn, psyket eller magen..

2. Klara den första tentan. Den 25/9 är terminens första tenta och mitt mål är att bli godkänd. Juridik är otroligt svårt, men som tidigare nämnt väldigt intressant. Det kommer krävas mycket plugg och disciplin, men det är det värt!

3. Blogga mycket! Därför har jag gått med #nouwseptemberchallenge , för att bli inspirerad och peppad till att skriva ordentliga, genomtänka inlägg med bra bilder. Inte bara något som skrivs ihop på 5 minuter, som det ofta blir. Jag har så mycket jag vill skriva om - diverse problem här i världen. Om sexuella trakasserier, hur man lär sig att älska sig själv, psykisk ohälsa, kroppshetsen som råder.. Men det kommer, så stay tuned!

4. Höstmysa mycket! Långa promenader, te och tända ljus, lyssna på mysig musik, hitta en serie att följa, plocka fram alla höstkläder, läsa bra böcker.. Allt sånt mysigt!

5. Må bra. Roligt punkt väl! Inte alls klyschigt haha. Meeen vill ju såklart må bra under den kommande månaden och inte uppslukas av höst-depp. Så förutom att få in rutiner, träna och höstmysa så ska jag fortsätta gå till kuratorn, umgås mycket med familj & J, läsa mindfulnessböcker och äta gott. Allt det där som får mig att må otroligt bra!

Vad säger ni, ska vi ta och kickstarta hösten? Ska bli så intressant att följa alla duktiga bloggare i och med #nouwseptemberchallenge och jag hoppas att någon finner inspo här <3

Gillar

Kommentarer