Long time no see

Sedan jag uppdaterade här sist har det inte hänt så mycket. Jag har haft några riktigt mysiga dagar och har nu blivit van vid att vara brunhårig. Tycker att jag passar bra i färgen faktiskt!

I torsdags var hade vi inga lektioner, så jag var ledig. Dock hade jag körlektion på morgonen och det gick åt helvete. Sedan skrev jag på anställningsavtal och spenderade kvällen med Molly. Så himla mysigt!

I fredags klarade jag av några lektioner innan jag spenderade eftermiddagen med Nora och Linnea. Vi åt bland annat jättegod pasta hemma hos mig och kollade på PH. Senare på kvällen kom det lite folk hit och festade, och vi hade det så himla roligt. Somnade nog inte förrän halv tre, vilket kändes idag när vi skulle upp till skolan..

Idag hade vi öppet hus i skolan så några i min klass var där för att representera samhäll/beteende. Vid 13-tiden hämtade min älskade Julia upp mig. Vi åkte och käkade pizza och sedan gick vi en sväng på stan. Jag fick med mig en ny hoodie hem, så nöjd! Nu har vi film-mys här hemma hos mig. Skräckfilm, glass och underbart sällskap. Ikväll blir det troligtvis utgång. Hoppas att er kväll blir bra!!

Gillar

Kommentarer