Lär känna mig!

Vill välkomna alla nya läsare (så kul!!!) genom att ge ger en chans att lära känna mig lite bättre. Så i detta inlägget tänkte jag dela med mig av nio fakta om mig!

• Jag har alltid älskat psykologi och det var lite därför jag valde att studera till socionom. Men nu halvvägs in i 30 hp juridik måste jag erkänna att juridik är roligare hehe..

• Jag ber om ursäkt till alla matintresserade nu, för detta kommer att svida i era hjärtan, men hade jag fått leva på en maträtt för resten av livet hade jag valt pulvermos och fiskpinnar.

• Jag är en riktig periodare gällande nästan allt i mitt liv. Träning, att kolla serier, intresset i att läsa böcker, hur kul jag tycker det är att laga mat, festande.. Allt det går i perioder. Just nu är jag inne i en superhärlig träningsperiod, känner mig stark och träningen ger resultat. Älskar det!

• Jag pluggar tyvärr bäst under press. I sista sekund, snarare. Har en enorm hatkärlek till det. Har hittills klarat alla examinationer men stressar ju sönder mig själv för att jag hela tiden skjuter upp pluggandet och tror att det löser sig ändå.

• Jag har aldrig benämnt mig som religiös eller troende, men har insett att jag tror på vissa saker som kan ha en religiös koppling. Exempelvis själen, karma och reinkarnation/tidigare liv!

• Jag anser att det viktigaste man kan göra är att aktivt arbeta med sig själv för att må så bra som möjligt. Jag har i många perioder i livet mått extremt dåligt och en läxa jag tagit med mig är att det faktiskt bara är jag som har kunnat ändra mitt mående. Genom att aktivt ta kontroll och omge mig med snälla människor, söka professionell hjälp, göra saker som får mig att må bra.. Det är så svårt när man väl är nere på botten men det är väldigt tacksamt när man lyckas ta sig upp!

Med det sagt så vill jag avsluta detta inlägg med en uppmaning om hur viktig det är att vara snälla mot er själva och varandra <3

Gillar

Kommentarer