Kära 2016

Wow hörni. Herregud. Jag kan inte förstå att 2016 är slut, och att det imorgon är ett nytt år. Tiden går så jäkla fort, men jag har ju hört att den gör det när man har roligt. Och 2016 har verkligen varit roligt. Jag har haft ett så himla bra, utvecklande och lärorikt år. Trots vissa motgångar och en och en annan dålig period, såklart. Sånt är livet. Men jag är så himla glad över att jag med rätt hjälp har tagit mig ur det dåliga och mörka som funnits i mitt liv sedan jag började sjuan. Åren på högstaidet var en konstant oro. Hösten 2015 var det värsta någonsin. Hela 2016 har varit så fantastiskt för mig personligen, dock inte för världen men det är något jag hoppas vänder under 2017. Under året som gått har jag utvecklats så mycket som person och lärt mig vikten av att sluta älta saker och gå vidare. Jag har lärt mig att alla är värda en andra chans och att det är viktigt att tillåta sig själv att göra misstag, för annars kan man omöjligt växa som människa. Jag har lärt mig att jag kommer bli sårad av så himla många, men att jag själv kan välja vilka som är värd att vara ledsen över. Under 2016 har jag träffat så många fina människor och fått så fina vänner. Jag har insett mitt egna värde och jag har "hittat rätt" och trivts med mig sjäv. Den känslan och tryggheten jag har fått i mig själv är guld värd, och jag är evigt tacksam över alla som har hjälpt mig genom alla svåra stunder. Under 2016 har jag verkligen insett vad mitt hjärta klappar lite extra för, och en av de sakerna är definitivt festivaler/konserter. 2016 bjöd på två festivaler och fyra grymma konserter.. Förhoppningsvis kommer jag hinna med mer än det under 2017, hehe. Jag skrev i slutet av 2015 att "2016 ska bli mitt år", och det tycker jag verkligen att det har varit. Här kommer en liten sammanfattning av året som snart lämnar oss!!
♥ Jag började 2016 på bästa sätt, genom att umgås med riktigt fina människor. Januari bestod utav en deffperiod, mys med fina tjejer och en massor utav träning.

♥ Februari kom och jag spenderade halva månaden i Karibien, vilket var välbehövligt. Jag gjorde även min första tatuering och fick mitt första riktiga jobb. Förutom det så kämpade jag på i skolan och umgicks med finfina människor. Månadens höjdpunkt var att en liten Neah-plutt föddes! Min älskade prinsessa <3
Mars månad bestod utav ännu mer träning, födelsedagsfiranden och en hel del jobb. Det var ovanligt varmt för att vara vår och jag var kär. Mars var en fin månad.
♥ April bjöd på många fester, massa skratt och mys i mängder. Jag var i stugan med Loie och Levi där vi hade världens mysigaste helg. Träningen gick så himla bra och skolan lika så. Jag avslutade april med att klippa av mig håret och ett helt underbart valborgs-firande tillsammans med fina människor. Maj månad var en fin sådan. Jag blev friskförklarad och slutade gå hos min psykolog, det var både fint och förjävligt på samma gång. Jag började intressera mig mer för att cykla, min syster konfirmerade, jag hade fest, bokade mina första festivalbiljetter och även en resa till Mexiko. Maj var fantastiskt på alla sätt. ♥ I juni slutade skolan och jag festade in sommarlovet. Jag åkte till Göteborg och såg Håkan på Ullevi tillsammans med min farmor. Det var det mäktigaste jag någonsin varit med om. Juni gick även till två veckors ledighet och en massa födelsedagsfiranden. Jag tror att jag firade min födelsedag sammanlagt fem gånger och det var så himla roligt!!
♥ Med juli började även allvaret, och jag bosatte mig hos min faster på Öland för fyra veckors jobb som lokalvårdare. Det var superroligt och jag lärde mig så himla mycket. Under månaden hann jag även med lite födelsedagsfiranden, en tripp till Karlskrona och det bästa på hela året - Emmaboda!! No words needed.. ♥ Sommaren slutade och skolan började. Jag hann dock vistas både i Båstad och på Öland en snabbis innan värmen försvann. I augusti började jag andra året på gymnasiet, gick på Eksjö Stadsfest och såg Hov1 live för andra gången, firade min morfar och hade det urmysigt. ♥ September kom och likaså höstmörkret. Träningen togs upp på allvar igen efter sommaruppehållet, jag åt mycket kräftor och tacopaj, jag var på några fester och såg Justin Bieber live. Det var så sjukt!! Jag avslutade september med en underbar weekend i Stockholm tillsammans med livets bästa kvinnor.
♥ Oktober var en riktigt fin månad, trots att jag mådde lite dåligt av olika anledningar. Jag var hos doktorn lite, kollade på en massa serier, körde på med träningen och fokuserade på skolan. Oktober avslutades med en fantastisk kväll tillsammans med nya, fina vänner! ♥ Mysmånaden nummer 1, november, var otroligt bra. Jag hittade rätt. Jag mådde så himla bra, jobbade mycket, tränade ännu mer och umgicks med mina älskade vänner och underbara familj samt släkt. Jag opererades och såg Håkan Hellström live, båda sakerna var lika fantastiska på varsina sätt. November var verkligen så himla bra, trots att en jävligt vidrig man blev världens mäktigaste person. Under december stod jag längst fram på Kents konsert, hittade en ny favoritserie, hade tre dansuppvisningar, klippte av mig håret och hittade därmed en stil som var SÅ JAG. Jag bakade även en massa julgodis, hade mitt första fotojobb och tog jullov. Julstämningen låg i luften under hela december och allt var så himla fint. Julen var helt underbart fantastisk och jullovet välbehövligt efter en lång hösttermin. 2016 har varit så otroligt bra, det positiva vinner över det negativa med hästlängder och jag kommer definitivt minnas 2016 som ett sjukt bra år. Nu tar vi 2017 med storm och gör det till det BÄSTA ÅRET NÅGONSIN. Love u all!! <3

Gillar