Jag lever 

Oj, wow vad konstigt det känns att skriva här igen. HEJ hörni, eller HEJ till den enda som fortfarande är här inne och kikar ibland. Det blev en ofrivillig men väldigt nödvändig bloggpaus. Jag lever, andas, står på benen och livet känns otroligt nog outhärdligt igen. Jag försöker klappa mig själv på axeln och vara stolt över att jag orkar. Jag kraschlandade på botten i slutet av oktober och den senaste månaden har varit en kamp för att komma upp ur sängen. Det är väldigt mycket som har hänt under detta året som bidragit till kraschen som blev..

I maj blev min älskade farfar sjuk i cancer och detta har tagit hårt på oss alla. Men han är den absolut starkaste jag vet och kämpar på, olikt någon jag tidigare mött. Ingen i min direkta närhet har varit sjuk på ett sådant sätt innan så det har varit otroligt tufft. Men han är så otroligt stark och det inspirerar oss alla till att vara lika starka.

Sedan i september har jag varit en del av en pågående polisutredning där jag är målsägande. Och att behöva gå på förhör har varit så fruktansvärt jobbigt och tagit otroligt hårt på min psyksiska hälsa. Men jag är väldigt, väldigt stolt.

Som att detta inte var nog, så gick jag och min sambo isär i början av november. Det är bara skitjobbigt och sorgligt och det absolut sista jag ville. Han är forfarande en så otroligt viktig del av mitt liv och jag är så innerligt tacksam över de fina åren vi fick tillsammans..

Så vad händer nu? Jag får otroligt mycket hjälp av familj, vänner, kurator och läkare. Jag har börjat med mediciner som minskar min ångest och jag börjar se något slags ljus i detta mörker. Har fått en lägenhet (!!) i Jönköping dit jag ska flytta i februari. Ska bli så skönt att komma nära vänner och familj. Men innan dess ska jag tyvärr sälja mina älskade katter och samtidigt försöka njuta av julen. Jag antar att vi hörs när jag har ork, det är ju alltid skönt att få skriva lite här. Vissa dagar kommer jag inte upp ur sängen och jag antar att det måste få vara okej ett tag. Men jag vägrar att må såhär och jag vet att allt kommer bli bättre. Så ta hand om er allihopa och snälla kom ihåg att hur otroligt tufft livet kan vara så "the only way is up", ellerhur?

Gillar

Kommentarer

Liberg
Liberg,

First <3 ^^ :*

nouw.com/liberg
Liberg
Liberg,

Tung e du vanna! En av de starkaste jag känner ❤️

nouw.com/liberg
ineees
ineees,

Skickar styrka till dig <3 Det kommer bli lättare <3

nouw.com/ineees