Höstmys-tips!

Innehåller affiliate-länkar

Hösten är ju definitivt här och hittills har oktober bjudit på humörsvängningar gällande vädret. Soliga, krispiga höstdagar varvat med ösregn och långa, gråa dagar. Men oavsett väder är höstmys ett måste och därför tänkte jag dela med mig av mina bästa höstmys-tips!

Ni kommer till produkterna genom att klicka på länkarna nedan!

ETT.
Unna er en riktigt bra bok, kryp ner i soffan och läääs! Jag har den fantastiska förmågan att totalt försvinna in i böcker och bli helt uppslukad. Speciellt när jag läser spännande böcker. Här och här hittar ni sådana! Gillar ni inte att läsa rekommenderar jag verkligen ljudböcker!

TVÅ. Jag fortsätter att tjata om mina ljus, men det ökar ju mysfaktorn otroligt mycket. Minns ni 2015-2016 när alla hade fått dille på Yankee Candle ljus? Folk gjorde stora hauls på youtube där de visade upp ljus för tusentals kronor. Well, jag hakade ju såklart på trenden men använde aldrig upp dem hehe.. Så har fortfarande kvar ett vaniljdoftande och ett "höst"-ljus!

TRE.
För att bota den årstidsrelaterade ångest många kan känna, däribland jag, vill jag ännu en gång slå ett slag för yoga och meditation. Det hjälper i alla fall mig att kunna koppla bort allt och bara fokusera på nuet. Vill så gärna införskaffa mig en yogamatta och en kloss, för att underlätta hemmaträningen. Det finns liksom ingen bättre start på dagen än att börja med meditation!

FYRA.
Sedan i februari har jag varit utan akrylnaglar och jag älskar det. Hade gjort mina konstant i typ två år innan dess och behövde verkligen låta naglarna få återhämta sig. Därför har jag istället endast använt nagellack och nu tagit slut på mina favoriter. Till hösten tycker jag att det är såå fint med jordnära färger, typ detta och detta från Essie! Sedan älskar jag ju svarta naglar med, perfekt till halloween hehe.. Att sitta och måla naglarna kan vara lite terapi också, i alla fall för mig!

FEM.
Te, kaffe, oboy, annan valfri varm dryck smakar tusen gånger bättre nu när mörkret och kylan kommer krypandes. I en drömvärld där jag har noll ekonomiska gränser hade alla mina koppar varit från Mateus. Tycker att de är så himla fina! Tänk att bädda ner sig i soffan och dricka varm choklad ur Organic muggen. Eller något gott te ur Bubble muggen..

Vad är era bästa tips för ultimat höstmys? Let me know!! <3

Gillar

Kommentarer