HÖST-LISTA

Är det höst nu? Enligt mig är det nog det i alla fall, så varför inte sätta igång med alla roliga höst-listor och tags som finns? Det kommer ni att få se mycket av här på bloggen, haha.

Beskriv din höst i tre ord
Händelserik, glädjefull (?) och mysig.

Hur höstmyser du?
Helst går jag på långa promenader, fotar bland de färgglada löven eller kollar på en bra film samtidigt som jag dricker te och har tänt doftljus i rummet.

Hur ser din höstoutfit ut?
Som på bilderna ovan. Rött och färgglatt, tjocka tröjor, hatt/mössa och mina Johnny Bulls till det.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Plugga (plugga, plugga!), skriva ihop ett jobbschema inför september och oktober, göra mina naglar och skriva inlägg till er.

Bästa musiken för regniga dagar?
Lågsamma låtar med bra budskap. Tycker oftast att John Mayers låtar passar som handen i handsken för det.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Okej, here we go: Pretty Little Liars, Gossip Girl, Skins, The Carrie Diaries, TVD, Modern Family.. Listan kan göras lååång!

Vad är den höstigaste maträtten?
För mig är det nog alla sorters svamp, matpajer eller fläskkotlett med brunsås och potatis. MUMS!!

Var hänger du helst under helgen?
Under helgen hänger jag helst med mina vänner. Antingen en heldag på stan, en rolig fest eller att bara ligga i sängen och kolla på skräckfilmer. Iiihh!!

Vad är det bästa med hösten?
Det finns så himla mycket, men jag skulle nog vilja säga Halloween. Älskar, älskar, älskar!! Dock önskar jag att jag bodde i en mindre stad i USA där alla går ALL IN för halloween. Det hade varit så häftigt..

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Nej tyvärr inte, om man inte räknar med en liten mini-tripp till Stockholm och Göteborg? Sedan blir det Mexiko i februari men det är ju läääänge kvar.

Hur förbereder du dig för vintern?
Haha, åh.. Jag börjar typ räkna ned till julafton redan vid midsommar. Jag bara ÄLSKAR ju julen och allt som hör till. Men jag förbereder mig nog genom att skriva önskelistor och komma på vad jag ska ge andra i julklapp, hitta roliga jul-recept och kolla på DIY.

Gillar