GREY WEDNESDAY

Hejsan gänget! Idag har det varit regnigt och grått hela dagen, men det hindrar inte humöret från att vara på topp. Tänk att en positiv inställning kan göra så himla mycket.. Har skrivit mer om hur man gör sin dag så bra som möjligt, men inlägget om det kommer imorgon. Intressant (och förhoppningsvis inprirerande) läsning!

Idag har jag endast haft två lektioner då vi fick jobba hemma på spanskan. Båda lektionerna (engelska och sociologi) har varit riktigt roliga, i vanligt ordning. Idag fyller även min prinsessa Fanny år, så jag passar på att skriva grattis (för hundrade gången) till henne här.

Jag kom hem för unegfär en halvtimme sedan och har hunnit med att äta soygurt till mellanmål samt skriva klart en engelskauppgift. Nu ska jag skriva tidsinställda inför resten av veckan, duscha och byta om innan jag ska gå till jobbet. Idag jobbar jag bara i några timmar, vilket är skönt. Jag slutar strax efter nio så jag får se om jag hinner uppdatera när jag kommer hem. Ha det bäst och kommentera gärna inläggsförslag om ni har några. XOXO!

Gillar