FOR FALL

Topp tre sminkprodukter i höst?

Anastasia countor kit - Det är nog inte bara jag som blir likblek under hösten, så för att inte se ut som ett vandrande spöke så kommer jag använda mina countorkit från Anastasia flitigt.

Ett läppbalsam - När det blir kyligare i luften får jag ALLTID torra läppar, så för mig är läppbalsam ett MÅSTE. Jag anväder ett från The Body Shop i smak av jordgubb.

Mascara: - Jag sminkar mig väldigt sällan och till skolan har jag oftast inte ens mascara. Det kommer jag behöva börja använda nu till hösten för att se lite piggare ut, hehe..

Favorit höstplagg?
Min pälsjacka från Lindex samt min tröja från Rut & Circle som ni ser på bilden ovan.

Godaste drycken nu i höst?
Eftersom jag inte dricker kaffe eller några drycker som ens smakar liite kaffe, så blir det te. Eller kanske varm chiklad..? För hur mysigt är det inte att gosa ner sig med en filt i soffan med en kopp varm choklad?

Tycker du om Halloween och brukar du fira det?

Jag älskar halloween och tycker att det är extrem mysigt. Alla tutorials till snygga halloweensminkningar, alla tända ljus och pumpor, alla skräckfilmer.. Åh! Jag brukar inte fira det på något märkvärdigt sätt om det inte blir några festligheter, exempelvis maskeradfester.

Vad ska du göra på höstlovet?
Just nu har jag inget inplanerat (förurtom att jobba), men jag har lite tankar på saker jag vill göra. Det är ju ett tag kvar.

Favoritaktivitet?
Något som jag gillar att göra under hösten är att gå ut och gå. Låånga promenader i det fina vädret. Speciellt fint är det att gå i skogen nu på hösten, och kolla på alla fina färgglada löv.

Favorit höstmånad?
Oktober! Dels på grund av att halloween är då och för att hösten drar igång "på riktigt"!

Gillar