DINNER @ JENSEN'S

Idag är det söndag vilket innebär träning, mys i mängder och uppladdning inför en ny skolvecka. Inatt sov jag hos mormor och morfar och jag har nyligen kommit hem. I detta inlägget tänkte jag berätta för er om min fantastiskt fina lördagskväll!


Igår spenderade jag min eftermiddag med att sminka mig, fixa hår, naglar och kläder. Jag tycker att det är så himla mysigt att fixa iordning mig ifred och bara lägga ned tid på mig själv. Jag blev dessutom supernöjd med resultatet. För herreeegud så snygg jag var igår! Blev nästan kär i mig själv.
Vid sju-tiden tog jag och syrran tåget in till stan. Jag mötte upp mina tjejer på stationen och tillsammans tog vi tåget in till Jönköping. Vi var ett underbart litet gäng på 6 tjejer <3

Vi hade bokat bord på Jensen's vid klockan åtta och alla var riktigt hungriga när vi kom dit. Det var ganska dålig service och vår servitris var riktigt otrevlig, men tillslut fick vi vår mat ändå.


Jag beställde någon stek med beasås och råstekt potatis. Det var helt okej, verkligen inte äckligt men inte det godaste jag har ätit.

När maten var uppäten öppnade Selma sina presenter och sedan satt vi bara och snackade i en timme, innan vi beställde in efterrätten. Eftersom att Selma fyllde år så fick vi gratis efterrätt!


Nästan alla beställde in lika dana efterrätter. Belgisk chokladkaka med mjukglass och chokladsås. HERREGUUD var gott det var! Efterrätten fick verkligen högsta betyg.När vi hade betalt och var mätta och belåtna så gick vi mot stationen. Vi tog tåget hem och var hemma vid tolv. Vi hade verkligen en fin och lyckad kväll! Finns inte mycket som slår mina underbara tjejer <3Gillar