Boken som fick mig att kräkas

Herregud. 523 sidor senare och jag kan stolt (?) säga att detta är den enda boken som fått mig att kräkas av obehag. Klockan är 00.30 och jag har precis läst ut den, för det var helt omöjligt att slita sig. Det tog väl sammanlagt 5 timmar med några välbehövliga ”vad i helvete läste jag precis?”-pauser. Ni som vet, ni vet.

Var dum nog att göra mig redo för natten, släcka i lägenheten och krypa ned i sängen och läsa den sista timmen. Började må sjukt illa och trots att jag var livrädd för att det skulle stå en galen seriemördare utanför sovrumsdörren (ja, jag lever mig in i boken till fullo!) fick jag tvinga mig själv att springa till toaletten i mörkret för att inte kräkas på golvet..

Boken har även framkallat tårar, kallsvettigningar och skakningar. Betyget då? 100/10. Utan tvekan Lars Keplers bästa bok och jag lyckades dessutom lista ut vem mördaren var redan halvvägs genom boken. Det ni, en riktigt vinst för en bokmal som mig! Är ni inte äckelmagade och gillar kriminalromaner är Spegelmannen en hjärtlig rekommendation!! Denna kommer jag bläddra i tills sidorna faller ut. Så himla bra!

Gillar

Kommentarer

Amelia
,

Åh nu vill jag ju läsa den genast!!! Men det var så längesedan jag läste de andra att jag är sugen på en omläsning först, får se om jag kan bärga mig!