bestfriend goals

HEJSAN PÅ ER! Här står bloggen ekande tom.. Det är först nu jag har tid att sätta mig ned, andas och skriva ihop ett inlägg om min fantastiska helg! Just nu är jag fruktansvärt trött, har ont i magen och mår väldigt illa. Har även dragit på mig en förkyldning.. Men helgen var verkligen värd det, jag har haft så himla roligt!

Igår vid fem-tiden tog jag tåget till Tranås där Julia, Linnea och en av deras killkompisar mötte upp mig. Först gick vi och åt pizza innan vi drog vidare till en fest! Det går verkligen inte att ha en tråkig stund med dessa brudar.. Helgalna och totalt fantastiska! De är verkligen BESTFRIEND GOALS ;)

Vi var nog på festen till klockan tio och sen drog vi ut för att träffa några killar. Fem av mina killkompisar drog en spontanare och åkte till Tranås bara för att träffa oss, så himla gulligt! Tillsammans åkte vi runt och var ute och snackade i över två timmar. Riktigt kul faktiskt, trots att det var kallt ute.

När mina killkompisar åkte hem, runt halv ett, träffade vi en litet tjejgäng som vi gjorde sällskap med till en pytteliten resturang. Där inne satt vi för att värma oss och för att Linnea ville ha mozzarellasticks. Vi var på resturangen i ungefär två timmar och det var riktigt roligt! Lärde känna lite folk och snackade massa skit med väldigt roliga främlingar. Så himla roligt, det kanske inte låter så kul men det var det verkligen!

Framåt halv tre fick vi skjuts hem av en kille som jobbade på resturangen och jag somnade nästan direkt när vi kom hem. Då var klockan tre - halv fyra. Idag vaknade vi runt elva och låg kvar i soffan till två, då det var dags för mig att åka hem.

Vi åt pannkakor till frukost och kollade på två skräckfilmer. Jag blev skjutsad till stationen runt två och tog tåget till Nässjö. Mormor och morfar mötte upp mig på stationen och jag hängde med dem hem för att vänta på att min träning skulle börja. Jag har nämligen danstränat i två timmar idag! Koreografin är helt klar inför uppvisningen och dansen är riktigt snygg. Ska bli så kul att visa upp den inför bland annat min familj och morföräldrar!

Jag hoppas att ni alla mår bra, och att ni har haft en jättebra helg full av skratt och andra trevligheter. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom att jag är så himla trött. Klockan ringer vid 06:10 imorgon och då börjar en ny vecka med nya möjligeter, eller vad säger ni? Imorgon står skola, möte och träning på schemat. På tisdag har jag studiedag och är alltså ledig, så svaren på frågestunden kommer att komma upp då istället! Vi hörs imorgon, ta hand om er själva och varandra! XOXO.

Gillar