Årsresumé del två

Årsresumé del 2, juli till december 2017!

I juli var jag riktigt kär, jobbade jag hela tiden och när jag inte jobbade festade jag, umgicks med min faster och Neah eller åt pizza i Kalmar tillsammans med Molly. / Jag såg Håkan live i Borgholms slottsruin och det var helt magiskt! / Juli avslutades med Emmaboda och det var helt fantastiskt. Fick ju krama om min älskade Noel!!

Augusti kom lägligt och behövligt. Månaden började med Big Slap som var helt magiskt. Så lyckligt lottad som fick uppleva den festivalen tillsammans med mina älskade tjejer!! / Jag spenderade en vecka på Mallis med min bästa vän och det är något av det bästa som 2017 erbjöd. Helt oförglömligt och underbart! / Jag började även trean på gymnasiet, var på Eksjö Stadsfest och åkte på klassresa till Stockholm. Fint var det, även att jag tyvärr mådde väldigt dåligt psykiskt.

I september hade jag min efterlängtade 18års fest, som blev så himla lyckad! / Jag tatuerade mig (!!), färgade håret brunt, gick på den första studentfesten, övningskörde ca 3 gånger i veckan och försökte hinna med att spendera tid med vänner och familj. Det var en väldigt stressig månad, men höjdpunkten var att jag äntligen fick jobb. Och inte vilket som helst utan världens bästa jobb som personlig assistent!!

Oktober var en månad som bestod av fester och träning. Jag började umgås mycket med Nora och Linnea och vi klickade perfekt, som att vi aldrig gjort annat än att umgås med varandra. Tillsammans gick vi på bio, gosade med hästar och festade massvis! / Månadens, och även årets, höjdpunkt var att jag i oktober tog körkort!!! Obeskrivligt underbart!

Mitt november var grått men samtidigt händelserikt. Jag gaddade mig för femte och sjätte gången, nu tillsammans med Linnea och Nora då vi gjorde likadana tatueringar. Är så himla nöjd över dem! / I november ordande jag även en överraskningsfest åt min älskade Molly, provade balklänningar och både jobbade och festade massvis, ändå mådde jag inte så bra.

December, årets sista månad, började med en hel helg med jobb. Har jobbat en hel del nu i december, vilket jag är så tacksam över! / Även i december har det blivit en del fester och förutom det har all tankekraft gått åt JULEN. Underbara jul, årets höjdpunkt och även julen 2017 blev så himla lyckad! 2017 blev ett bra år ändå, extremt utvecklande och lärorikt om inte annat. Ett långt (ännu längre, haha) och ärligt inlägg om mitt år kommer upp imorgon!

  • 2017

Gillar

Kommentarer