+/- just nu

+ Jag har haft en bra vecka. Umgåtts med fina vänner, packat ihop det mesta i lägenheten, lyssnat på Hov1 och faktiskt mått bra.

- Vädret..?! Nu får det väl ändå bli riktig vinter eller helst VÅR, för detta slask-vädret är inte alls roligt.

+ Imorgon börjar 5 veckors praktik och jag ääär så taggad. Var där i onsdags och hälsade på, och det verkar så himla roligt!

- Tiden går otroligt fort och sinnessjukt långsamt på samma gång. Är väl så när man väntar på något roligt.. Har så blandade känslor kring flytten och det är bara en vecka kvar.

+ Som sagt, imorgon börjar praktiken. Och där med kommer jag tvingas in i rutiner som jag helt varit utan nu de senaste 3 månaderna. Ska bli så skönt. Kommer behöva gå upp tidigt, äta frukost, ta på mig något annat än myskläder, komma hemifrån, äta ordentligt med lunch och sedan vara hemifrån till kvällen. Det kommer vara jobbigt men behövligt!

- Jag har fortfarande väldigt svårt med maten. Jag VILL äta men blir aldrig hungrig. Men det går bättre, ser till att äta saker som jag tycker är extra gott och lagar mycket matlådor. Det löser sig.

+ Tiden läker alla sår, hur klyschigt det än låter. Det viktigaste man kan göra är att förlåta folk för sin egen skull, försöka tänka positivt och gå vidare. Som min älskade tatuering säger, ”we define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us”.. Det är så viktigt att inse att man inte kan kontrollera hur andra människor agerar eller beter sig, och deras handlingar definierar inte DIG.. utan det säger mer om dem. <3

Gillar

Kommentarer