Ohh titta en bikinibild! Är det inte sjukt att jag vågar lägga ut en sn här bild trotts att mina lår är stora? Eller att min mage är inte helt platt? Är det inte sjukt?

Hejsan! Nej jag är inte här för att skapa fiender, jag ville bara göra ett uttalande, jag är så trött på att folk går runt och dömmer varande för hur vi ser ut! Tjejen på bilden är jag, 18 år gammal, 175 cm lång och väger 73 kg, ganska normalvikt för en tjej i min längd, ganska normal kroppstyp (enligt mig) för att vara min ålder. Men icke då, det finns människor som äcklar mig något så extremt och de människorna är tyvärr i min närhet, men enligt de här människorna så är jag "för tjock" för att ha på mig bikini, jag är "för tjock" för arr använda magtröja och jag har "för tjocka" ben för att kunna gå i shorts. De här människorna känner inte mig, de här människorna har aldrig pratat med mig, de här människorna försöker göra allt för att få mitt liv till ett rent helvete, och ja de lyckas ibland. Ser ni ärret på benet? Det kommer från en av de få gångerna jag har låtit riktigt negativa människor kommit mig för nära. Låtit de säga åt mig att jag är för tjock, att jag är för ful, att jag borde sluta äta, eller att jag måste tänka på vad jag äter.

Den där tjejen ni kallar tjock och att hon borde sluta äta och böjar träna:

Hon har ett helvete, hon äter knappt något, hon dricker bara vatten, när hon väl äter så är det pizza eller något annat med mycket fett så att folk inte ser att hon egentligen är undernärd. Hon stabiliserar det så.

Hon gymmar mellan 4 - 7 gånger i veckan, hon svettas röven av sig (bokstavligt talat) för att personer ska se henne som en människa och inte en fet ko. Hon tränar dagligen för att hennes pojkvän ska tycka hon är vacker, för i hennes huvud så tycker han hon är svinful, men i själva verket avgudar han hennes kropp. Denna tjejen dealar med ångest, när hon har ångest gå hon till gymmet och försöker på riktigt ta livet av sig så hårt hon tar ut sig. Denna tjejen jobbar dagligen på att sluta tänka negativt om sig själv.

Denna tjejen VAR jag.

Idag är jag en självsäker tjej, idag kan jag gå och känna mig självsäker i bikini utan att undra vad andra tycker om mig. Idag skiter jag blanka fan i vad dem tycker. Idag kör jag mitt race, jag gymmar för att det är kul, älskar att träna, idag tränar jag även ihop med min pojkvän så det är en av våra par aktiviteter xD Idag har jag kommit över alla "äckliga" människor som för mig idag inte är så äckliga längre, de är bara människor som har en annan syn på samhället än mig, och det är fullt normalt. Men det betyder inte att det är rätt att dem försöker trycka ner oss som mår bra med oss själva. Jag är stolt över att min kropp inte liknar Gigi Hadids och det borde du också vara. Så enligt min åsikt så borde du gå ut och rocka bikinin som du äger och sträck på ryggen för att du är du.

Likes

Comments