Header

I söndags var vi i familjen + Diesel på en syskonträff i Enköping som hans uppfödare hade ordnat och alla utom 2st från hans kull kom och det var super kul att se hur stora alla blivit och hur stor Diesel faktiskt blivit, han var minst i kullen förut (ganska mycket mindre) men har nu vuxit ikapp! Stephanie som är uppfödaren pratade också om utställning och vad man ska träna på och om weight pulling och vad man ska tänka på där osv! På vägen hem blev det ett stopp på Chop Chop - Så j*vla gott, älskar deras Orange Chicken!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen är ordet. Har längtat i måååånader efter denna dag, kräftor och räkor är såååå gott! Till efterrätt blev det vanilj glass och hallon paj och det var också super gott.
Nu ligger jag och Aleks i sängen och tittar på Råttatouille men jag kommer antagligen somna snart för har vart uppe sen halv 8 imorse. 😴

XO

Likes

Comments

Skrev ju att vi tingat två honor men det blev tre stycken istället. Dom är ju flockdjur och när vi tog två av tre så kändes det inte rätt att lämna den tredje kvar. 🐭
Den helgråa har min mamma döpt och hon heter Grace, den vit/gråa heter AIK (först hette hon Nala tills min pappa kom med nytt namn förslag 😄) och den vit/bruna har inget namn än då jag lovat min lillasyster att hon ska få döpa en.
Bilderna är i sämst kvalite men det var sjukt svårt att fota dom haha och ljuset var inte alls de bästa tyvärr. Lovar att fota bättre bilder tills imorrn!

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Gick 5km med mamma, Aleks & Diesel och i samma veva drog vi förbi CRT Zoo och tingade/bokade två tamråttor (Dumbo varianten), honor båda två. Skitsöta är dom och buren kommer förhoppningsvis på fredag och jag längtar helt galet mycket! Nu ligger jag och Aleks i sängen och ska sätta på någon film och bara mysa. :)

XO

Likes

Comments

Jag väcktes halv 9 av en monsterhund som ville busa och sen vid 13 bjöds det på påsklunch hemma hos pappa och Lena tillsammans med bonussyskon med respektive och farmor & farfar. Super mysigt och gott! Sen blev det en promenad hem och förbi Arken Zoo en snabbis för att kolla lite på bur inredning till....... Råtta! Ja, ni läste rätt - RÅTTA. Ska skaffa två stycken väldigt snart. 2 honor eller 2 hanar i dumbo varianten. En bur är beställd och den kommer förhoppningsvis i veckan så efter de kan jag införskaffa råttorna. Jag är en djur människa och för er som inte visste så har jag haft en hel del men det är en annan historia. :)

XO

Likes

Comments

Det blev pizza till middag och tro mig den satt fint! Jag tog en Italiano istället för kebab för omväxlings skull och den var verkligen super god. Efter middagen blev den en tripp till hundrastgården tillsammans med Aleks, Diesel, Jennifer och Haylie så de fyrbenta monstrena fick springa av sig lite. Nu myser jag och Aleks i sängen bara medans Diesel ligger vid våra fötter och tuggar på sin leksak men snart ska vi ut på sista promenaden och sen sova!

XO

Likes

Comments

Ni måste se denna serie och läsa boken! Man fastnar direkt, sjukt bra bägge två men jag tyckte nog att boken är aningen bättre. Boken läste jag när jag bodde på behandlingshem och ja på den tiden hade jag inte min telefon så då var det mp3 och böcker som gällde. Serien såg jag klart idag och den finns att se på Netflix.

Boken & seriens handling (Källa):

Berättelsen utspelar sig i en amerikansk mindre stad. Clay är en ganska vanlig och snäll kille, går i gymnasiet, umgås med kompisar, kanske pluggar han ovanligt mycket på helgerna men det är på grund av att hans prov alltid ligger i början av veckan. Säger han själv i alla fall.

En dag får han ett paket med posten. Det är sju kasettband i paketet, där sidorna är märkta från 1 till 13. Han letar reda på en kasettbandspelare och börjar lyssna. Det är inte musik på banden om han nu förväntat sig det, utan det är en tjej som gick i Clays klass som pratar. Hannah Baker hette hon och hon tog livet av sig för några veckor sedan.

På banden berättar hon om de små små sakerna som andra gjorde mot henne som ledde fram till hennes självmord. Tretton personer ska få lyssna på banden, tretton personer som alla på något vis påverkat Hannahs liv, nu vill hon påverka dem och om de inte skickar banden vidare till nästa person på listan så kommer fler människor än de tretton att få höra banden.

Hannah börjar med Justin, den första killen hon kysste någonsin. Det som skulle vara fint och oskuldfullt och som faktiskt var fint och oskuldsfullt. Ända tills Justin var tvungen att överdriva lite inför kompisarna och säga att han minsann fick ta på henne både här och där. Och där var den nyinflyttade Hannahs rykte igång. En oskyldig överdrift kompisar emellan som ger ringar på vattnet och slutar med att Hannah tar livet av sig

Likes

Comments

Hoppas ni alla får en trevlig påsk och en trevlig dag till er som inte firar påsk! Här hemma firas det med lite påsk pynt, påsk middag och efterrätt. Kanske en droppe alkohol eller två. Jag & Aleks har precis vart ute med Diesel och nu direkt efter att jag skrivit klar de här inlägget så ska jag sätta mig på balkongen och njuta av kvälls solen, man måste passa när den väl tittar fram!

XO

Likes

Comments

Följ mig på Instagram!@vanjanathalie