+ / -

Postad i: Vardag, + / -

+ Jag älskar att jag tagit tag i bloggandet igen för det är verkligen super kul att dela med sig av sin vardag. Jag har alltid varit öppen som person så det har känts super konstigt dessa månader jag inte bloggat.

- Jag gjorde en sån stor tabbe med mitt hår och blekte det då jag ville göra en ombre. Lämnade blekningen i Aleks händer så det gick åt helvete haha. Ska färga över under veckan.

+ Jag är så taggad till andra augusti när vi ska hämta hem Nima! Längtar super mycket.

- Datorn sjunger sina sista verser så kommer behöva köpa en nu så småningom. Den har ett par år på nacken, 5 år och blivit tappad (och kastad) i marken och golvet så den har ändå hållit ganska bra.

+ Jag älskar att min anti depressiva medicin faktiskt hjälper lite grann, Har betydligt mindre ångest, paranoia och hypokondri sen jag började ta den igen. Däremot behövs dosen ökas!

- Att sätta in spiral var det dummaste valet jag tagit. Sen den dagen har jag fått leva med sjuka magsmärtor och som fortsätter nu trots att spiralen är utdragen. Spiralen sattes in juni 2015 och togs ut i våras då jag blev gravid (fick MA) och spiralen hade sjunkit ner...

Bjussar på bilder från midsommar!

x Nathalie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229