Fick för mig att fotografera mina två älsklingar!

Likes

Comments

Här har vi verkligen galna bilder, inte för att jag är något överdrivet bra på att fota; utan för att de inte är en gnutta redigerande, alltså alls!! Lite smått svårt att tro sig, jag vet, de ser nästan över redigerade ut!? Nåväl, de är dem inte, och de är helt fantastiska!!! Hela den kvällen var fantastisk, det blåste och var helt underbart (jag älskar vind). La egentligen aldrig ut dem för att de såg över redigerade ut... men som sagt, har inte lagt ett finger på dem!!

Mind you, de här bilderna är pre-systemkamera och hela tjofräset (typ i höstas?), det är taget med en Samsung Galaxy S4!

Likes

Comments

Jag och David gjorde en video för några veckor sedan där vi filmade valfjället (ett litet skidcenter i charlottenberg) och när vi åkte skidor! Den är inte något superbra, men den var kul att göra och mitt allra första redigerings arbete där jag faktiskt lärde mig en hel del, så förhoppningsvis kommer jag utveckla mig en hel del tills nästa video jag väljer att skapa!

Likes

Comments

Hade en minifotosession här om dagen när solen var påväg ned och jag lyckades knäppa några häftiga bilder. Dessa bilder är inte heller redigerade, så de är rätt häftiga! Jag är skapligt nöjd.

Använd er snälla inte utav mina bilder utan mitt godkännande!

Likes

Comments