Eftersom V.S är så himla glömsk och lat så blev det inget inlägg igår. Jag tänkte skriva informationen som vi tänkte skriva igår idag istället. Informationen är att vi inte kommer blogga lika mycket, det blev lite för mycket för oss. Istället så lägger vi upp ett inlägg varje måndag, onsdag, fredag och söndag. Som vanligt så blir det ett gemensamt inlägg på måndagar och resten av dagarna blir det varannan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helloooiis
Så idag har jag inte gjort mycket alls eller nja det mesta av dagen gick åt skriva min engelska uppgift/uppsats till imon. Var faktiskt ganska nöjd med de 500 första orden fast efter det gick det åt skogen om jag är helt ärlig. Resten av dagen gick åt av ganska olika småsaker, undrar verkligen själv vad jag har gjort.

Nu så sitter jag och äter tårta och skriver bloggen med andra handen, iOS 11 förenklade mitt liv till 100%. Till de som inte vet vad jag syftar på, är att det finns nu vänster och höger tangent bord som gör att tangentbordet trycks in och man skriva med en hand!!!!! Skolan imon —> hjälp.

Min kärlek till unicorns

Likes

Comments

Gick upp klockan sju för att göra iordning alla födelsedagsdekorationer. Min syster fyller alltså 18 år idag vilket är en sjukt stor dag för henne. Jag blåste upp ballonger och köpte en tårta åt henne. Tårtan har hon inte rört, men mer för mig då. Min syster ville inte heller ha ”vanliga” presenter, hon ville bara ha pengar. Hon krävde 1000kr från mig. Lol hon kunde lika gärna fråga efter en bil medan hon höll på. Har knappt hälften av summan hon krävde men jag får lista ut något att ge henne annars kommer hon bli arg på mig kan jag säga. Det var inte så mycket mer som hände idag. Det hade blivit ett riktigt tråkigt inlägg ifall min syster inte hade fyllt år idag.

//J.H

Likes

Comments

Sent inlägg som vanligt. Så igår fick ni en liten update om orienteringen från J.H:s perspektiv så från mitt perspektiv gick det väl ändå ok. Eftersom jag fick skoskav i min högra fot, som hindrade mig springa de 80 minuterna som var kvar av tiden. Har haft ont i foten hela dan...

Ifrån de. Så har jag inte gjort så mycket idag. Har för det mest bara gråtit för mitt skoskav hela dagen. ;(
Fast vi fick två inställda lektioner idag också så det var välpositivt fast njaaaaa, matten blev inställd som jag hare varit taggad över eftersom vi skulle få reda på hur 2 prov varit.

Har ni märkt att vi typ har en ”bloggstreck” på 2 veckor?!!

En text som har beskrivit mig rakt av de två senaste veckorna!!!!!!!!

Likes

Comments

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så skulle jag ha orientering, vilket jag hade idag. Ja... Jag har sjukt ont i fötterna kan jag säga. Naturen är heller inte mitt favorit ställe att spendera en dag på pågrund av alla spindlar och insekter men jag överlevde. Jag hittade 22 av 25 kontroller på lite mer än 3 timmar. Man fick dock bara 3 timmar på sig och det var inte så att jag inte hittade de tre andra kontrollerna det var bara det att jag inte hann leta efter dem. Jag kan faktiskt säga att orienteringen inte var lika jobbig som Boda Trail Run. På BTR var jag ju tvungen att springa 8 kilometer men på orientering så kunde jag ju välja att gå istället. Hade definitivt valt orientering över BTR om jag var tvungen att välja. Nu kan jag iallafall vila men så sjukt dåligt att vi inte hade orienteringen på en fredag. Måste upp klockan sju imorgon också åååh.

//J.H

Likes

Comments

Helloiiisss
Onsdag, längsta dagen i veckan seriiiiiööössstttt, slutade halv fyra med. Fast det var ändå chill lektioner, men hade orientering på idrotten idag. Höll på att bli påkörd medan vi ( de personer jag orienterade med) tog en väg de höll bygga om på efter en kontroll. Eftersom vi går i den bästa skolan i Borås så får vi en hel dag ( runt 3 timmar, att hitta 25 kontroller) yeyyy. Vi får iallafall sluta efter det så lite positivt blir det ändå. :)

V.S

Likes

Comments

Då var matteprov och svenska inlämning avklarade. Tyckte det gick väldigt bra på matteprovet, frågorna var ganska lätta. Men såklart om en sak är avklarat så kommer det en ny sak som måste göras. Den nya saken är alltså tyska läxa som ska vara klart på fredag. Vi fick den här läxan eftersom vi hade tyskan inställd idag vilket jag tycker var ganska tur för stället så pluggade jag och en kompis på matte. Inte nog med det, vi har också en debattartikel som ska skrivas och vara klar på söndag nästa vecka. Jag vet inte ens vad en debattartikel är. Jag känner också att det blir lite tjatigt med proven och läxorna som de senaste inläggen handlar om men det är allt som händer just nu. Jag lovar dock att inte vartenda inlägg kommer handla om det här så se fram till det:)

//J.H

Likes

Comments

Vi har alltså en ganska stressig vecka framför oss. Imorgon är det matteprov som vi har nämnt i tidigare inlägg och på onsdag ska vi ha läst 20 sidor i en bok men även skriva om fyra saker som vi reagerar på. Men sedan kommer det värsta, orientering. Vi har tre timmar på oss att hitta alla kontroller och sedan komma tillbaka till skolan. Vi två har tio minuter mellan våra starttider och så börjar vi inte så tidigt, vilket är bra. Vi blir ganska nyfikna på hur det kommer gå också eftersom vi gick vilse på orienteringsdagen i sjuan, det var dock två år sedan och vi har förbättrats. Men vi får väl se hur det går, inte bara på orienteringen men också på matteprovet.

//V.S & J.H

Likes

Comments

Helllllooooiisssssss!!!
Så ännu en dag att berätta om min väldiiiiigt intressanta dag (sarcasm on a whole new level). Så detta kommer antagligen bli det kortaste inlägget någonsin, väldigt sorligt tanke på att det kommer ut på en söndag. Så jag har inte gjort så mycket än att spela spel med en kompis i ett par timmar, började klockan 1 och när jag kollade klockan igen var den halv 6???. Sen mötte jag bara upp ett par vänner!!!!
V.S

Väldigt random bild, fast jag tog den så ;)

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något alls. Jag har haft såååå tråkigt idag. Det enda roliga var att jag och en kompis prankade några andra kompisar att hon hade klippt håret. De kom på att det var ett skämt sedan men det var ändå roligt. Sedan dess har jag bara kollat om på en serie. Det här inlägget blir ganska tråkigt då jag inte har gjort något speciellt idag men så kan det ju bli då och då. Men fram emot mer intressanta inlägg i framtiden!

//J.H

Likes

Comments