Tre grymma sminktips

Här kommer lite tips som har hjälp mig väldigt mycket med mitt smink, hur länge det håller osv. Mycket av detta kanske ni har hört tidigare men det är värt att nämna hundra gånger :)


Nr 1: Primer. Sån game changer, när jag började använda primer efter hudvården och innan sminket. Foundationen glider på så mycket lättare och spricker inte längre. Upplever också att jag blir mindre oljig i slutet av dagen.

Nr 2: Makeup sponge istället för foundationborste. Du slipper ränderna som kan uppstå med en borste, får ett jämnare resultat och det går mycket fortare. Jag upplever också att jag kan bygga foundationen lättare med en makeup sponge utan att det blir kakigt.

Nr 3: Setting spray innan och efter puder. Det här kanske låter jättekonstigt men det har verkligen hjälpt med hållbarheten för sminket. Direkt när foundation, concealer och andra krämprodukter sitter där det ska så sprayar jag setting sprey och trycker in i foundationen med min makeup sponge, sen applicerar jag puder antingen ett löst puder eller ett pressat beroende på vad jag vill ha för effekt. Sen när alla puder produkter är på så kör jag setting spray igen. Detta gör att sminket sitter flera timmar längre utan att börja sjunka in i linjer och vecka sig under ögonen, iallafall på mig som har kombinations hy. Så om du också har det så rekommenderar jag verkligen att du testar detta!

Insåg precis att jag alltid har handen i ansiktet av någon anledning, hahah.

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer

Victoriablogg
Victoriablogg,
Snygga fransar!!
nouw.com/victoriablogg
vanessawulfing
vanessawulfing,
Wallbergz
Wallbergz,

Haha det där med handen är du inte ensam om! Jag har min under hakan? Dont know why!? 😂🤷🏼‍♀️

nouw.com/wallbergz
vanessawulfing
vanessawulfing,

Haha vad skönt att någon annan också gör så. Det är som en reflex så fort kameran kommer fram. Fattar inte varför??😂

nouw.com/vanessawulfing