Stockholm 7/4 <3

Igår fredagen den 7/4 hände något fruktansvärt i Stockholm, lastbilen som körde in i Åhlens och personen som sköt har förstört så otroligt mycket i vår fina stad. Personligen kände jag ingen som kom till skada men tur var det, tur var det att jag bestämde mig för att stanna hemma i går morse annars hade jag och mina kompisar antagligen varit där.

Jag fick reda på vad som hänt genom min klass chatt, det var en tjej som frågade om alla var okej, jag förestod inte vad det var som hade hänt för ens någon berättade om lastbilen. Så jag gick till datorn och googlade och såg att det var på drottninggatan. Mitt hjärta fastnade i halsgropen eftersom min lillasyster går i skolan inte speciellt långt därifrån så jg fråga mamma lite halvt panikslagen: vart är Nicole? mamma sa att hon antagligen var på Base och dansade men att hon inte visste säkert och när jag berättade vad som hade hänt för henne så ringde vi pappa på en gång och han åkte ni och hämtade henne eftersom dom stängde av stora delar utav innerstaden.

Men hela min familj är säker, mina kompisar som var i närheten är säkra och ingen jag kände kom till skada... Men det var människor som gjorde det, människor som aldrig kommer få se sina familjer igen, aldrig kommer få krama om sina nära och kära. Det skär i mig att veta detta och därför skänker jag mina tankar till alla dom drabbade. Det är hemskt att något sånt här händer, det är fruktansvärt.


  • Åsikter
  • 65 visningar

Gillar

Kommentarer