Skincity hudprover

För ett par dagar sen fick jag hem min rengöring från skincity och dom skickar även med prover av produkter när man får sin leverans. Man kan välja om man vill ha proverna eller inte, sen kan man även välja deras signature wrapping där man får med en tygväska, en necessär, en liten keramik figur samt hudprover eller så väljer man ett miljövänligt alternativ där allt är återvinningsbart. Det var det alternativet jag valde denna gång.

De prover jag fick var klairs gentle black deep cleansing oil som jag provade i fredags kväll. Det var inget speciellt med den tyvärr, det står i instruktionerna att man inte ska tvätta bort den utan bara skölja med ljummet vatten 2-3 ggr. Jag upplevde att den lämnade en hinna på ansiktet som jag inte alls tyckte om så jag använde min vanliga rengöring efteråt.


Men, Skincitys egna serum First concentrate var riktigt bra! Är förvånad faktiskt, den innehåller både vitamin B5 och C vitamin vilket är något som jag velat ha i ett serum länge, men eftersom att det ofta är så dyrt så undviker jag gärna att prova nya saker. Men detta serum var riktigt bra, det återfuktade bra och jag gillade känslan av det på huden. Sen är det ju svårt att säga om det har någon effekt eftersom man gärna ska använda produkten ca 2 veckor innan man ska se resultat. Men denna funderar jag faktiskt på om jag ska köpa. Priset för serumet ligger kring 400kr.

Gillar

Kommentarer

Julia,
vanessawulfing
vanessawulfing,
Beccassida
Beccassida,

Ja skincity är bra⭐️

nouw.com/beccassida